vineri, aprilie 28, 2006

RoTunes

Cat de buna sau proasta e ideea unui iTunes romanesc? Si nu ma refer aici la un player pentru calculator, ci la un serviciu de download... Cine ar trebui sa il faca? Si cat ar trebui sa coste o piesa?

UPDATE: Cei interesati de un astfel de serviciu pot incerca MusicMall.ro. (am aflat de la Zoso)

7 Comments:

Anonymous Anonim said...

exista deja asa ceva

1:31 a.m.  
Blogger Cristian said...

detaliaza

1:32 a.m.  
Blogger Cristian said...

singura mea problema e legata de disponibilitatea unor servicii internationale (cum e itunes) si in Romania... dar si asta se poate rezolva, venind cu un pret sub ei... in plus, vivi, tocmai pentru tine as face un rotunes, un cosmopolit care (cred ca) a invatat ca totul se plateste si ca there is no free lunch si care de acolo de departe ar vrea sa faca un download cu muzica de acasa...

dar s-ar putea sa gresesc.

2:05 a.m.  
Blogger Cristian said...

PS: cand am citit in Fortune, acum cativa ani buni, ca Steve Jobs lanseaza iTunes, mi-am zis: ce prost!

acum pot zice: ce prost am fost eu atunci ca nu am crezut in el...

2:06 a.m.  
Anonymous Anonim said...

MusicMall a aparut ca o alternativa la comertul de tip clasic de muzica, inlocuind preturile mari si metodele dificile de livrare a CD-urilor cu o abordare moderna si directa: download legal de muzica in format MP3.

http://www.musicmall.ro/

3:46 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Asta e parerea mea:

Serviciul de genul itunes in romania va incepe sa functioneze peste cativa ani buni.acum,romanul nu are nici educatia sa cumpere ceva ce foloseste.daca se gaseste pe dc,de de dreacu sa de-a bani pe el.prost o fii.

ar mai fii cei care vor sa cumpere dar nu prea au bani.cand salariul in romania va fii acceptabil,va merge musicmall.

in plus,music mall are nevoie si de sprijinul autoritatiilor pt combaterea pirateriei.degeaba vand ei o piesa cu 3 lei,daca autoritatiile nu lupta absolut deloc impotriva pirateriei.

asa ca ii dau vreo 4-5 ani pana cand va incepe sa mearga treaba cu itunes in romania.

8:44 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Poate vin tarziu, dar vad ca e la moda discutia asta pe blogosfera. Si ma bucur de asta, o sa vedeti voi de ce (la punctul 4) :-)

1. MusicMall.ro nu e iTunes. Diferentele sunt imense! In primul rand iTunes este legat de iPOD care este un gadged extern, fooooarte bine vandut in State.

2. Vivi zice bine: romanii mai au de invatat multe, de exemplu sa inteleaga ca trebuie sa plateasca un serviciu/produs...

3. Daca mai asteptam un an sa facem serviciul asteptam degeaba, ca vine intrarea in UE si vom face parte dintr-o mare "happy family", cu eBay, iTunes, PayPal, Google, cu tot.

4. Dar poate mai este un tren! Asa ca am adunat o gasca de oameni acum 3 luni si ne-am apucat de construit... Ceva idei? Laude? Critici? Sfaturi?

5:00 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home