marți, mai 09, 2006

RoTunes Reloaded

Un nou update la ideea unui RoTunes, preluat dintr-un comunicat al Orange.

Orange anunta lansarea in premiera pe piata de telecomunicatii din Romania a unui nou serviciu in portalul Orange World: Music Store, ce permite cumpararea de muzica digitala protejata. Acesta este dezvoltat de Grupul Orange in parteneriat cu renumite case de discuri internationale si se incadreaza in strategia Grupului de implicare in proiecte in domeniul muzicii. Orange sustine muzica intrucat aceasta promoveaza valoarea, pasiunea, performanta si comunicarea, caracteristici ce se regasesc in valorile brandului.

Music Store se adreseaza celor pasionati de muzica, dar si cumparatorilor ocazionali, ce doresc sa aiba in permanenta melodia preferata pe telefonul mobil. Clientii pot alege dintre cele 230.000 de melodii incluse in catalogul EMI Music UK, reprezentand artisti din toate genurile de muzica si din toate timpurile - Depeche Mode, The Rolling Stones, John Lennon, Pink Floyd, Oueen, Norah Jones, Robbie Williams, Gorillaz, Coldplay si multi altii. Serviciul permite o optiune avansata de cautare, fiind indentificate toate albumele si melodiile disponibile pentru un artist.

Orice melodie poate fi descarcata pe telefonul mobil, pe computerul personal, sau pe ambele la acelasi tarif de 2 USD/melodie, indiferent de optiunea aleasa. Descarcarea pe computerul personal se face pe baza unui cod primit pe SMS care se introduce in sectiunea Music Store din Orange World de pe www.orange.ro. Melodiile sunt trimise intr-un format adecvat folosirii pe terminalul pe care se face descarcarea asigurand astfel calitatea audio si necesitatile de gestionare a memoriei terminalului. Serviciul Music Store poate fi folosit de pe telefoane cu functionalitati specifice, clientii Orange avand posibilitatea de a alege dintre Nokia N70, Nokia 6230i, Motorola V360, Samsung Z300 si Samsung Z500. Obiectivul Orange este de a dezvolta in continuare continutul de melodii disponibile, prin includerea unor noi case de discuri internationale si romanesti si largind oferta de telefoane compatibile cu acest serviciu.

Am incercat sa accesez Music Store, insa din pacate serviciul este optimizat doar pentru Internet Explorer. Poate imi spune cineva cum e intr-adevar...

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

magazinul orange e smecher

Your current browser does not allow you to use the download service. To benefit from this service, please connect using Microsoft Internet Explorer (version 5 or above), on a computer equipped with Microsoft Windows.

3:30 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Poti sa-ti spun eu cum e, fara sa-l fi accesat. Scump. 2 para pe piesa? Sa fim seriosi.

4:04 p.m.  
Anonymous Anonim said...

si un comunicat oficial http://www.comunicatedepresa.ro/index.php?comunicatid=MTQ0MjA=

10:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Slabut. La inceput.

8:48 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home