luni, august 21, 2006

Blogs: Rezultate RoBloggers Survey 2006

Asa cum am promis, incepem sa prezentam rezultatele sondajului RoBloggers. Carmen a postat aseara primele rezultate si cateva interpretari ale acestora pe blogul ei. Alte rezultate vor fi disponibile astazi.

Sunt convins ca multi dintre participantii la survey si observatori ai blogging-ului si Internetului de la noi vor gasi interesante multe dintre rezultate. Ar fi chiar foarte interesant sa vedem cateva analize pornind de la aceste date. Sunt la fel de convins ca vor aparea.

Iata asadar rezultatele din primele trei sectiuni ale survey-ului:
Am facut si un nou icon pentru survey care sa promoveze aceste rezultate. Il gasiti in coloana alaturata si la Carmen pe blog.

Multumim inca o data celor 272 de bloggeri care au participat la sondaj, celor 104 de bloguri care l-au anuntat si tuturor celor care au promovat aceasta idee.

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

am pus si iconul asta nou. ;)

9:34 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Poate blogosfera se va largi mai mult in viitor. Faptul ca un blogger obisnuit citeste maxim 30 de alte bloguri constant, sau putini folosesc agregatoare RSS, ca sunt 3 barbati la o femeie care scriu bloguri...sunt cateva concluzii la care nu ma asteptam:)

Felicitari pentru efortul depus.

9:33 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Felicitari!

Am pus sigla noua.

Si, rusinat de rezultatul RSS, am trecut si eu la Google.com/Reader :-)

E mult mai usor de citit acum.

7:14 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home