sâmbătă, noiembrie 18, 2006

Online: Cum a fost

Ciprian Stavar a pus cap la cap evenimentele anului in online-ul romanesc, tendintele pietei si dezvoltarea marilor jucatori din domeniu, alaturi de propriile observatii, intr-o mini-analiza intitulata: "2006, Anul internetului in .ro".

Sper si eu, precum Ciprian, sa vad in presa o analiza bine documentata a mediului online, dincolo de declaratiile de intentie si fara susanele. Sa vedem insa cine e in stare sa o faca! Astept si overview-ul intregului an pe care probabil Vivi il va face pe Harta Publicitatii. Si mai astept sa vad si eu un proiect de content misto, unul "greenfield".

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

Cred ca ar fi interesanta o analiza si din partea MCTI-ului sau alte organe ale statului responsabile cu dezvoltarea si promovarea Internetului.

Cea mai mare problema a pietei .ro este faptul ca penetrarea Internetului la noi, raportat la numarul de locuitori este inca foarte mica. Deci poate la dorintele si sperantele pentru 2007 din acel studiu putem sa adaugam si dorinta de a avea ceva mai mult sprijin si din partea guvernantilor

12:47 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home