marți, decembrie 05, 2006

Gadget: Sincer, chiar ne trebuie asa ceva?

Verizon se lauda acum cu telefonul subacvatic sau, ma rog, rezistent la apa. Realizat de UTStarcom, modelul G'zOne este primul telefon (o spune si PC Magazine) rezistent la apa de ploaie, apa din cada, apa din piscina. Producatorul zice ca terminalul rezista fara probleme timp de 30 de minute la 1 metru adancime. Redactorul PCMag (tipul din poza) a declarat ca l-a scapat intr-o piscina de 2 metri si nu a avut probleme.

Dar acum, pe bune, de ce mi-as lua asa ceva?

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Daca tu esti treaz la ora asta ca sa postezi despre subiectu asta inseamna ca e destul de neobisnuit ca sa starneasca interesul :)

5:24 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Pentru ca, vine un moment in viata fiecaruia cand se afla in vacanta, diving and stuff, si vrea sa impartaseasca din bucuria concediului si altor persoane apropiate. Si atunci va scoate triumfator, spre deosebire de alti fraieri, acest telefon.
Ce? Crezi ca nu e posibil? :D

9:46 a.m.  
Anonymous Anonim said...

mi-am distrus 3 tel. - 2 scapate in cada si 1 in cana de cafea. deci, pe bune, pt noi astia mai indemanatici, e varianta optima.

12:56 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Daca vorbesti mult si iti place apa poti imbina utilul cu placutul... Dar astept sa-i vad cu idei de marketing pentru Orientul Mijlociu si Africa :D

1:04 p.m.  
Anonymous Anonim said...

nu e primul.. a fost un casio acum 1an... a mai fost si rechinul ala de la ericsson despre care inclusiv in manual se spunea ca poate fi spalat sub dush

3:07 p.m.  
Anonymous Anonim said...

e tare pentru ca iti poti diverta vocal apelurile de pe telefonul tau, pe acest telefon pe care-l tii in cabina de dus sau in baie. in felul asta nu vei pierde apeluri sub dus, care poate dura cat iti pofteste inima. tare? :)

12:25 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home