sâmbătă, ianuarie 27, 2007

Ideas: Lecturi de week-end

Din ciclul "Ce mai e interesant pe net", va recomand sa vizitati:
  • Top branduri cu impact in viziunea cititorilor BrandChannel. Google, Apple si YouTube conduc in top. Rezultatele sunt aici.
  • DoTheRightThing. Un site asa cum ar fi fost Reclamant in viziunea mea si pe care nu l-am putut face din lipsa resurselor. Bine ca l-au facut altii aici.
  • Din Tuborg! Tuborg a lansat in Danemarca posibilitatea personalizarii etichetelor pentru comenzi de peste 30 de sticle. "Serviciul" se numeste Din Tuborg, care se traduce prin "Your Tuborg" si care la noi ar intra foarte bine sub sloganul "Tu si Tuborg".
  • Senduit. O replica la YouSendIt pentru care nu ai nevoie de inregistrare. Site-ul iti genereaza un link pentru fiecare fisier (de pana la 100 MB) incarcat pentru o perioada cuprinsa intre 30 de minute si o saptamana.
  • MobileFaker. Sprint a lansat un serviciu care da cel mai bun sens vorbei "Saved by the bell". MobileFaker este serviciul prin care iti poti "programa" anumite telefoane pentru a iesi din situatii neplacute. Vrei sa scapi de o persoana care te bate la cap, ai pentru asta Faux Call. Nu vrei sa iti dai numarul unei persoane care insista, da-i un Faux Number!

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Multzumim de linkuri !

4:16 p.m.  
Anonymous Anonim said...

faine...
la top brands, ai remarcat ca primele au puternice legaturi cu online-ul?

6:51 p.m.  
Blogger SAM said...

Tu si Borg... LOL. Sau, tu si berea ta...

12:52 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Google Apple YouTube - previzibil :)

3:42 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Ocazia viitorului
Salut,

Un site de VIITOR, asa este numit AGLOCO, reincarnarea celebrului site AllAdvantage al anilor ’98, care a platit la vremea lui milioane de dolari membrilor sai pentru navigare pe Internet (paid to surf) si aducerea altor persoane in sistem (referrals), 4 nivele.

O parte dintre fondatorii AllAdvantage au lansat de curand AGLOCO, acronim de la A GLobal COmmunity, un nou program de paid to surf.

Membri AGLOCO vor avea o bara de navigare, asa-numitul “Viewbar”, instalat gratuit si afisat in subsolul browserului. Noutatea consta in faptul ca plata pentru navigare nu se mai face pe baza unui tarif orar fix (care de fapt a cauzat falimentarea AllAdvantage, in momentul in care plata catre membri retelei depasea incasarile AllAdvantage); plata va fi procent din incasarile realizate de Viewbar. Membri vor primi actiuni AGLOCO, care ulterior vor putea fi valorificate. Pentru inceput, timpul maxim de navigare platit pentru fiecare membru este de 5 ore pe luna, dupa care puteti inchide Viewbar-ul pana luna urmatoare.

Cum devii membru AGLOCO ?

Inscrierea este foarte simpla, GRATUITA; dupa introducerea datelor in formular, veti primi un e-mail de confirmare (aveti grija sa va uitati si in folderul de spam), dupa care, prin activarea link-ului din acel e-mail, veti deveni membru AGLOCO.

Viewbar-ul nu este deocamdata disponibil, el fiind inca in testare Beta. Pana la lansare, puteti incepe deja sa va formati o retea de membri, ca sa puteti fi gata sa castigati cat mai mult, inca de la inceput. Viewbar-ul va fi destul de discret, securizat, si va avea posibilitatea anularii lui in orice moment.

Link-ul de inscriere GRATUITA este :

www.agloco.com/r/BBBR4286

NU RATATI ocazia de a va inscrie printre primii, sa asteptam sa dea drumul la site, la viewbar si sa-i lasam sa mai lucreze la Terms si mai ales la felul in care vor fi facute platile.

Asteptare placuta si spor la bani !

1:21 p.m.  
Blogger aglocofk said...

SITE OFICIAL AGLOCO:www.agloco.com/r/bbbq3375
AGLOCO e un "hopa Mitica" care daca se da de 4 ori peste cap ... si se intampla o minune.
Minunea asta este ceva fff serios ,ceva ce la prima vedere nu-i dai atentie pentru ca "e prea frumos sa fie adevarat", au recunoscut si membrii echipei care au DESCOPERIT SI ADUNAT aceste idei simple din care este alcatuit AGLOCO,
care trebuiau sa se intample de mult in istoria internetului.

AGLOCO NE DA BANI !

Sunt bani pe care noi, cei care ne dam pe net ii producem cu milioanele de $ si care pana acum erau directionati numai in anumite buzunare.
Pentru ca stam Maxim 5 ore pe luna pe internet ,vom primi si noi o parte din suma care intra pana acum in cateva buzunare.
Conditia sa ai parte la o portie de bani e simpla:
SA TE INSCRI SI TU:http://www.agloco.com/r/bbbq3375
Important este sa ai o retea cat mai mare sub tine,deoarece de aici vine castigul:
-daca ai inscris sub tine 50 prieteni si cunostinte ei se numesc referali DIRECTI
-la randul lor ei fac inscrieri si aduna fiecare 30-60 de persoane si tot asa pana la nivelul 5
Cei 15 membrii care au proiectat AGLOCO sunt absolventi la STANDFORD CA si au proiectat un soft care se numeste VIEWBAR (care va fi activ in luna martie) care va fi downloadat de fiecare din noi si care soft va monitoriza activitatea noastra si a echipei pana la nivelul 5 in cele max 5 ore de "surfing" pe net, adica VIEBARUL iti monitorizeaza deocamdata doar 5 ore pe luna.
Nu trebuie sa dai clickuri,nu trebuie sa cumperi sau sa vinzi ceva in mod deosebit
Faci ce faceai si pana acum.

Va doresc sa va adunati o echipa cat mai mare!

Agloco nu este un sistem piramidal pentru simplul motiv ca nu investesti nici un ban!

Agloco sigur iti va schimba viata in mai bine!
CUM LUCREAZA AFACEREA AGLOCO?

In cele ce urmeaza o poza foarte sugestiva!

Agloco este prima Comunitate Economica globala ce doreste sa dea membriilor sai o parte din profiturile acumulate de catre companiile online, profituri ce chiar membrii le genereaza.
Daca sunteti online si navigati pe internet, ajutati companiile online sa faca milioane de dolari, dar ca un simplu individ nu primiti niciodata nimic.
Agloco se foloseste de puterea bazata pe numarul de membrii pentru a obtine un procent din aceste sume.
Agloco isi opreste aproximativ 10% din profit-uri si restul de 90% este dat membrilor (referrals) Conceptul e simplu :- membrii folosesc internet-ul.- companiile de pe net produc profit-uri de pe urma utilizatorilor de internet.- companiile platesc un procent comunitatii Agloco.- Agloco isi plateste membrii.

Agloco primeste bani din mai multe surse :
1.Search
- De fiecare data cand un membru foloseste un motor de cautare si ajunge sa gaseasca pagina dorita, motorul de cautare ofera o recompensa comunitatii Agloco ( Google de exemplu plateste cu 10 centi / search celor de la AOL)
2.Publicitate
- Avand din ce in ce mai multi membrii, Agloco va fi comunitatea perfecta unde cineva ar putea sa isi faca reclama.
3.Comision de tranzactii
- De fiecare data cand Agloco recomanda ( prin reclame ) un produs / serviciu, compania ce ofera acel produs / serviciu va plati un comision. ( Amazon plateste cu 8.5% din valoarea produsului. ) Comisionul va fi impartit intregii comunitati Agloco.
4.Distributia de programe
- Multe companii de pe net incurajeaza descarcarea noilor programe si folosirea lor. Membrii Agloco nu numai ca vor avea acces la ultimile programe, dar vor si primi bani pentru folosirea lor. ( ex : Adobe Flash si Acrobat Reader )
5.Distributia de servicii
- Multe companii de servicii online sunt interesate de oameni activi pe internet ce le vor folosi serviciile si le vor recomanda si altora. ( Google, Yahoo, eBay, Hi5, Skype, PayPal, E-gold si multe altele )

Castig-uri :

Membrii comunitatii vor avea 2 forme de castig :
Banii.
Membrii vor putea castiga o suma de bani prin navigarea pe internet. Aceasta suma va fi stabilita pentru fiecare tara / stat in parte la data lansarii oficiale. Lansarea oficiala va fi in decursul lunii martie odata cu aparitia programului Viewbar. Actiuni. Membrii vor mai putea castiga actiuni la bursa. Compania este detinuta 100% de catre membrii. Cu cat aveti mai multe persoane recomandate cu atat aveti mai multe actiuni. Actiunile vor fi listate la London Stock Exchange.

Viewbar
Cum am mai spus, pentru a va putea contoriza activitatea online, Agloco va pune la dispozitie un program numit Viewbar. Acest program tine evidenta intereselor dumneavoastra online precum preferintelor dumneavoastra si astfel va ofera cele mai bune oferte ( reclamele afisate de catre program ).


Viewbar-ul se va lansa in aproximativ 2-4 saptamani .

Pana atunci important este sa-ti faci reteaua!
Cu cat mai multe persoane inscrise cu atat vei
castiga mai mult.
Trebuie sa ti bara de la agloco
deschisa doar 5 ore pe luna.

Succes

http://www.agloco.com/r/bbbq3375

4:46 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home