vineri, februarie 02, 2007

Media: Bill Gates la Daily Show



Bill Gates cu o zi inainte de lansarea Vista in studioul Daily Show. Nu imi dau seama daca Microsoft a cumparat branduirea platoului sau producatorii au bagat de la ei background-ul cu Vista!?

Etichete: ,

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

urmaresc apropare fiecare editie a respectivei emisiuni. designul decorului se face in functie de fiecare invitat, respectiv in functie de produsul promovat. in general e vorba de carti, filme sau show-uri tv. au o solutie tehnica care le permite sa faca schimbarea foarte repede. cred ca sunt 3 panouri video mari. decorul se modifica si pe parcurusul emisiunii in functie de subiectul comentat de stewart (moderatorul).

12:37 p.m.  
Blogger I-Dana said...

:) si oare toate ferestrele de prin Bucuresti au fost asa ... gest de curtoazie din partea guvernului si primariei? hai sa fim seriosi, se plateste pentru lucruri din astea ... si pina la urma nici nu conteaza, impactul e atit de mare ca it's really worth doing it :)

1:26 p.m.  
Blogger CRISTI ROMAN said...

Suta la suta realizat de producatori.

6:13 p.m.  
Anonymous Anonim said...

busted !

This video has been removed at the request of copyright owner Viacom International, Inc. because its content was used without permission

8:59 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home