joi, februarie 08, 2007

Personal: M-ar interesa sa stiu

Vorba lui Zoso (sau pe aproape): Cum e sa ma injuri deschis in piata si apoi sa vii la mine sa te angajez? Si cum e sa stii ca esti injurat de cineva in piata si apoi sa il angajezi?

Nu, nu e vorba de mine. E vorba de alte personaje. Dar eram si eu curios sa vad niste raspunsuri la aceste intrebari.

Etichete:

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

care intrebari mai exact?

de ce te injura si apoi vin sa te angajeze? eh... nu mai stiu pe unde am citit/auzit: "people want to criticise everything that has to do with success". motivul?

sa-si justifice propriile limite.

8:09 a.m.  
Anonymous Anonim said...

ah, inca un lucru: nu sunt prea multi oameni integri in jur, ipocrizia este ceva la ordinea zilei mai ales in unele domenii.

personal am unelte care imi ridica steguletele rosii cand vine vorba de ipocrizie / lipsa de integritate.

8:12 a.m.  
Anonymous Anonim said...

recunosc stilul... astfel de oameni sunt fie prosti, fie mercenari telenovelisti si daca se face angajarea in final ... intai vor sa afle cine l-a pus sa-l injure si apoi sa-l bage la inaintare pt. alte mizerii la schimb, ca doar se poate, nu? totusi, ambele tabere fac parte dintr-o specie suburbana, dupa mine...

9:59 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Pentru cel care critica, de multe ori totul se rezuma in a-si face publicitate (daca e doar un 'jmekeras'.
Daca cel care te critica nu are argumente fondate, atunci el pica prost, tu dai bine pentru ca i-ai deomntat toata critica.
Daca are dreptate, atunci poate mai inveti si tu ceva si te perfectionezi. Si poate il si angajezi ;)

10:35 a.m.  
Anonymous Anonim said...

"Pentru cel care critica, de multe ori totul se rezuma in a-si face publicitate (daca e doar un 'jmekeras'."

Mircea, ce spui tu acolo este eschiva nr. 1 a romanului care se trezeste atacat in presa, pe bloguri sau la tv; de fiecare data schimba subiectul, acuzand la randul lui ca a fost atacat din dorinta de afirmare a unuia sau altuia. Sunt si cazuri in care e adevarat ce zici, dar prea des apeleaza unii la tehnica asta.

12:14 p.m.  
Anonymous Anonim said...

fara legatura cu subiectul propus, am observat ca in ultima vreme titlurile posturilor tale sunt au devenit NE-atractive, laconice (in sensul rau au cuvantului), ceea ce ma face ca in readerul RSS sa fiu din ce ni ce mai putin tentat sa dau click pe ele

2:01 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home