duminică, mai 06, 2007

Films: 300 vs 3

Ma uit in Box Office-ul american din acest week-end si ma minunez. Dupa trei seri de la lansare Spiderman 3 a incasat aproape 150 milioane de dolari, in timp ce 300 a strans in noua saptamani ceva peste 200 de milioane. E ceva gresit cu lumea asta!?

Etichete: ,

9 Comments:

Blogger boyarul said...

Nu. Doar ca e locuita de prea multi mediocri...

8:44 p.m.  
Anonymous Anonim said...

A inceput lumea sa viseze prea mult.x

8:53 p.m.  
Blogger Lola said...

Box-office-ul iti poate da o buna idee despre preferintele celor care se duc la cinematografe frecvent si cu pasiune si nicidecum preferintele "lumii". :)
Si eu am crezut ca ceva nu e in regula cand fanii Star Wars au stat la coada la bilete o saptamana inainte, dar deh! fiecare cu pasiunile lui.

Explicatia aici ar putea consta in faptul ca Spiderman deja are un following.
*Disclaimer: n-am vazut nici unul din Spiderman si nici 300 inca. Nu prea ma duc la cinematograf.

10:29 p.m.  
Anonymous Anonim said...

un film precum 300 e mai greu de digerat. poate de aia multi dintre spectatori, tineri fiind, prefera spiderman. in plus, 300 e filmat in totalitate cu ecranu verde in spate ceea ce il face destul de artificial...
nu am vazut nici unul dintre ele. le astept pe dvd

1:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Filmele 'franchise' au din start un avantaj urias. Pentru simplul motiv ca omu stie la ce sa se astepte. Iar cand alegi filmul la care mergi, asta e un mare factor.

Iar in cazul de fata, marketingul (si as zice ca si executiile grafice) -- beton.

2:32 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Nu zic nimic despre americani, despre ce le place si nu le place lor, nu zic nimic despre oamenii care se duc la cinema si aia care se uita la filme (downloadate) acasa, nu zic nimic nici macar despre legenda pe care o reprezinta Spiderman in state (benzi desenate, etc). Vorbesc de romanasii de aici, zilele trecute discutam cu cineva care zice ca 300 e de tot câhu' si ca nu e istoric si ca nush ce nu mai face. Pana la urma e o chestiune de preferinte.

9:16 a.m.  
Blogger Corina said...

Cred ca mai conteaza si cultura sociala din spatele mersului la cinematograf. In Europa e vazut adeseori ca un gest usor cultural, pe cand in State am impresia ca e vazut mai degraba ca cheap entertainment; cei doi prieteni de care stiu sa se fii dus la Spiderman 3 se duceau saracii dupa o zi de lucru, morti de oboseala si imi spuneau ca au neuronii sedati si ca trebuie sa se relaxeze.

4:55 p.m.  
Blogger Gabriel Barliga said...

Intrebarea ta mi-a adus aminte de o alta: Daca s-ar bate Superman cu Omu' Paianjen cine ar castiga? Raspunsul meu (care de fiecare data era altul, in functie de partenerul de discutie) avea intotdeauna o justificare clara: De ce? Pentru ca de-aia!

5:44 p.m.  
Blogger Unknown said...

Da. 300 e un un film de kko, un fel de corcitura intre Gladiator si Lord of the Rings, cu efecte sepciale cat se poate de proaste - se vede cu ochiulliber ca e facut in studio. Si si-a luat 300 de milioane....
Omu' Paianjen o placea copiilor, stiu si eu? Poate daca as fi crescut cu Spiderman in loc de Mihaela m-as fi dus si eu sa-l vad, cine stie.

8:19 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home