luni, mai 21, 2007

Online: Lansari de inceput de saptamana

Nici bine nu s-a racit postul cu lansarile saptamanii trecute, ca am prins de la Orlando si Cristi doua alte noi lansari:

MySport.ro este una din restantele achitate si, zic eu, chiar onorabil pentru ce isi propune: un site de socializare pentru pasionatii de sport.

Site-ul arata OK, nu exceleaza, dar nici nu cade in groapa. Partea interesanta (si cea care va duce la cresterea site-ului) e data de content-ul multimedia (video + foto) generat de utilizatori. N-am reusit sa vad o lista a user-ilor inregistrati, un directory pe sporturi si content selectat de la utilizatori. Dar poate n-am cautat in adancime sau urmeaza sa apara.

MySport va fi probabil unul dintre succesele acestui an in online-ul local, o data prin noutatea sa pe piata locala si apoi prin sustinerea de care se va bucura de la GSP.

Sporting Social Networking-ul nu e o gaselnita recenta, existand deja mai multe site-uri de gen dintre care amintesc: iSporty (fostul Tired&Tested), UltraFan, FanNation, SportsMates, Fanspot, FanPage, Sportsvite. Interesant este ca au aparut si site-uri de nisa, cum e Gimme20, dedicat celor pasionati de sporturile care te tin in forma.

LocalWarming.ro este un blog colaborativ lansat de Heineken, ce poate fi considerat un pas mic spre un proiect de social networking. Blogul promoveaza un concurs de fotografie si inregistrari video.

Din pacate eu nu am inteles conceptul de "local warming" si de aceea nici tema concursului. Exista o descriere, dar prea alambicata si creativa ca sa inteleg ceva. Nu era mai bine daca explicau pas cu pas "cine-ce-unde-cum si de ce"?

Una peste alta, Heineken ramane brandul de bere cel mai aproape de bloggeri, coolhunteri, trendsetteri si utilizatorii de Internet, prin initiativele sale: Heineken Music Blog, Heineken Music, Champions Planet.

PROMO: IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING
BLOG: DAN PETRE - IDEI DE MARKETING SI ADVERTISING. UNU

Etichete:

3 Comments:

Blogger ◈lunaluna◈ said...

Your blog is very interesting!
Please, send me the photo of your pc desktop.
I'll publish on my blog!
Email: pcdesktop1@gmail.com

6:38 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Foarte misto site-ul LocalWarming.ro. Heineken a avut intotdeauna campanii foarte bune si cred ca mereu au fost cu un pas inainte in materie de trend.

6:49 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Normal, Heineken tre sa stea in trend, d-aia linkeaza si oricum.ro :)) funny

12:50 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home