luni, august 20, 2007

Gadgets: Iata si noul iMac!

Imi dau seama ca iPod si iPhone sunt fenomene si la noi, nu stiu insa cat de bine e privit/ primit iMac. Stiu totusi ca e foarte apreciat pentru design si e intotdeauna o surpriza placuta pentru cei familiarizati sa tina "hardul" langa/ sub masa.

Pentru ca am fost plecat si pentru ca nu vreau sa intrerup sirul stirilor despre lansarile Apple, arat si eu aici, acum, noul iMac lansat pe 7 august. Cititi aici despre cum a fost la conferinta de lansare (+ poze), iar aici gasiti detaliile despre produs de la "mama lor".

Etichete: ,

5 Comments:

Blogger Piticu said...

am 6 bucati din astea in dotare :)

iti dai seama cum se pot misca ;) anyway ... nu le poti compara daca asta vroiai ;) ca n-ai cu ce inca ;)

3:59 p.m.  
Blogger Piticu said...

si inca una, asa de amanunt, te imbeti din mirosul de proaspat al cutiilor, parca acum le simti iesite de sub presa, iar monitoarele vin fiecare cu cate o carpa speciala de curatat (seamana cu aia de ochelari daca nu e la fel).

4:00 p.m.  
Anonymous doroo said...

Cam scumpe totusi...

10:32 a.m.  
Blogger Cristian said...

doroo, eu nu ma pricep la configuratii si alte d'astea, dar mi-am luat un iMac de 20", Core 2 Duo, 2.16 GHz, in martie cu 1.300 de euro.

crezi ca gasesc un pc care sa imi ofere tot ce imi ofere un mac?

(probabil exista, nu ma pricep la confirguratii, cum spuneam, dar design deosebit si compact ca la iMac sigur nu gasesc, plus stabilitate si lipsa virusilor)

1:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

OS-ul de la mac este mai "intelept" in gestionarea resurselor fata de un win. o comparatie e cam greu de facut, dar un mac cu specifictii ceva mai mici fata de un pc (dual 1.8 vs 2.3.. etc), ii va da batatie la acelasi taskuri in photoshop de ex.

12:26 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home