marți, octombrie 30, 2007

Events: Tabara de Internet

Intr-o mare de evenimente de marketing, sfarsitul de an aduce trei adunari dedicate Internetului. Suntem la final de Internetics, urmeaza in noiembrie prima editie a Internet CEE si asa cum deja Dragos a anuntat, vom organiza NetCamp.

Sunt cateva luni de cand pregatim NetCamp si suntem destul de entuziasmati de idee, mai ales ca vrem sa iesim din zona discutiilor despre design si bugete de publicitate, penetrare nationala si numar de utilizatori.

Ne propunem un eveniment in care sa aducem vorbitori care au in spate experienta antreprenoriatului pe piete competitive sau au responsabilitati in companii lider in domeniu.

Vrem sa deschidem putin granitele Romaniei si sa invitam oameni de Internet din tarile din jur pentru un schimb de know-how si experiente similare. Deja avem contacte in Ungaria, Slovacia, Polonia, Bulgaria si Serbia.

Si nu in ultimul rand, o sa ne zbatem sa cream un spatiu de networking unic prin NetStart, o competitie de proiecte din online si mobile, in care sa aducem fata in fata oameni cu idei si oameni cu bani. In cateva zile vom anunta primele proiecte inscrise.

Sa ne fie cu noroc!

PROMO: INSPIRE 2008 | AFLA ACUM IDEILE DE MARKETING ALE ANULUI VIITOR

Etichete: ,