luni, noiembrie 19, 2007

Media: NewsFM s-a lansat oficial

De astazi in Bucuresti se asculta si News FM, primul post radio de breaking news de la noi. Aici cititi mai multe despre noua aparitie. Si este si prima statie de radio ce dedica zilnic o emisiune blogurilor si bloggerilor.

In fiecare zi de la 16.30 la 17.30, Vlad Petreanu va crea un spatiu de exprimare pentru bloggeri sau pentru ideile lansate sau vehiculate in blogosfera. Cititi pe blogul emisiunii ce urmeaza la BlogFM.

Astazi voi fi invitatul lui Vlad in emisiune, iar alaturi de noi va fi prin telefon si Carmen Holotescu. Asa ca daca sunteti prin preajma unui radio, dati pe 89,0 MHz sau puteti asculta online pe site-ul statiei.

Etichete:

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Astazi s-au lansat emisiunile cu realizatori, ca si pana acum a emis fara probleme. Ramane de vazut daca un asemenea concept va prinde si la noi, pentru ca doar radiourile comerciale au dat lovitura pana acum.

4:01 p.m.  
Blogger nwradu said...

Eu cred ca astia nu s-au putut hotari daca sa se numeasca News sau Newz FM, si cred ca nici acum nu sunt siguri. Imi place ca toti zic "un altfel de ~", dar nu explica nimeni ce e altfel la respectiva entitate. Iar la radio nu vad de ce ar avea succes unul doar pt ca prezentatorii sunt niste vedete mai cunoscute... mai degraba ar incerca cineva o formula ca in strainatate, cu niste injuraturi, cu niste vederi mai radicale, ceva care sa scandalizeze si sa intrige in acelasi timp.

9:02 p.m.  
Blogger just_sava_bien said...

te-am auzit aseara cristi, interesant graiai, de fapt incercam sa trag de timp in masina, sa ma simt prins in trafic, sa prind emisiunea lui Badea. Nu am reusit! Orice as face la orice ora tot cinshpe' minute fac de la birou pana acasa. damn i'm good :)

2:27 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home