joi, decembrie 27, 2007

Gadgets: Gphone ar veni prin februarie

Google a inchirat doua standuri la Mobile World Congress, cel mai mare eveniment dedicat comunicatiilor mobile din lume, ce se desfasoara anual in februarie la Barcelona (pana acum vreo 2-3 ani se tinea la Cannes).

Acest mare eveniment ar fi ocazia perfecta pentru Google sa lanseze Gphone, dupa cum sugereaza Techcrunch. Sau ar putea fi locul in care vor promova doar platforma lor Android.

Si fiindca am adus in discutie oportunitatea unei lansari in cadrul unui eveniment, ma gandesc ca la CERF ar fi cel mai bun moment in care Orange sa anunte venirea iPhone in Romania.

Etichete: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

tinand cont ca toate anunturile ref iPhone au fost facute de catre Apple si nu de catre carrier, m-ar mira foarte tare ca Orange sa aiba voie sa anunte ceva.

de fapt m-ar mira si mai tare sa se anunte iPhone in Ro inaintea unor tari mai avansate precum Italia, Spania sau tarile nordice, asta ca sa ne referim doar la Europa.

unless, of course, Apple da la liber iPhone 1st gen dupa ce lanseaza 2nd gen acum in ianuarie

6:13 p.m.  
Blogger nwradu said...

Unii de la Orange au zis ca pe la sfarsitul lui ianuarie asteapta iPhone-ul in Romania, dar mi se pare prea curand, s-ar fi auzit zvonuri si din alte surse. E posibil ca Apple sa nu mai negocieze in parte cu fiecare carrier si fiecare tara, si sa mearga mai repede treaba de acum. Ma astept sa vina mai repede decat CERF-ul totusi.

7:46 p.m.  
Anonymous Anonim said...

singura problema cu android este ca nu prea e gata de scos pe piata. presupun ca google vrea sa iasa in lume doar cu conceptul. tot mai multi programatori spun ca deocamdata - codul nu este gata si ca are f multe bug-uri. in plus, in afara de wifi army, nu prea am auzit de aplicatii demne de luat in seama...
sunt fan google, dar deocamdata android nu ma atrage deloc.
pe de alta parte, daca baietii fac un bootloader pt iPhone bazat pe android asta e chiar ceva de bagat in seama.
sunt convins ca apple nu o sa accepte asta nici in ruptul capului dar iphone-ul supravietuiste si cu 3rd party apps asa ca nu avem nevoie de apple sa ne dea acordul, nu?

10:10 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home