joi, februarie 14, 2008

Online: Stavar confirma, the group lamureste

Ciprian Stavar confirma despartirea de NMA/ the group. Intr-un e-mail trimis ca raspuns la solicitarea mea de a-mi confirma plecarea, Ciprian spune:
Este adevarat, incepand cu 1 Martie. Este o intentie mai veche (din toamna), dar am vrut sa duc la sfarsit parte din proiectele in care eram implicat astfel incat dupa cum ai aflat si din cifre New Media si The Group sa incheie anul pe o pozitie fruntasa in ceea ce priveste media interactiva.
Un mail intern al the group ofera de asemenea raspunsuri la cateva intrebari care apar firesc pe buzele tuturor. Il redau mai jos aproape integral, fiind editat doar pentru a pastra informatiile esentiale:
ne-a impins dinamica realitatii sa comunicam repede comunitatii despre lansarea companiei Navidoo (caci aparusera deja speculatii pe bloguri) si n-am respectat cronologia unor stiri interne pe care trebuia sa vi le impartasim

Ciprian Stavar a decis sa se desparta de thegroup.

Este o decizie pe care a luat-o cu mult timp inainte, pe la sfarsitul anului trecut si care se datoreaza dorintei lui de a se reloca din Bucuresti. Are alte prioritati (si geografice si profesionale) si alte oportunitati care depasesc sfera internetului. Astfel incat inca din luna decembrie ne-a anuntat ca va renunta la calitatea de actionar al New Media si implicit la pozitia manageriala in cadrul companiei.

Ne-am straduit un pic sa-l seducem si sa l pastram in echipa noastra de parteneri. Dar cum spuneam decizia lui de a pleca din peisajul dambovitean este mai temeinica decat motivatiile de business.

Nu ne-am certat, nu ne-am suparat. Nu se muta la competitie.

Si mai ales decizia lui nu are nimic in comun cu lansarea celei de-a doua companii de interactive din thegroup. Dimpotriva, Ciprian si Vlad au colaborat in trecut si ar fi putut face in continuare echipa pentru binele activitatii de interactive din thegroup.

Totodata, tocmai pentru ca Ciprian este unul dintre profesionistii valorosi ai domeniului si unul dintre colegii nostri cei mai savurosi, atata timp cat va ramane in Romania ne va acorda consultanta pe proiecte ori de cate ori il vom solicita.
...
Un alt lucru pe care l-am vazut speculat/barfit/insinuat pe bloguri se refera la "inghitirea" companiei new media de catre navidoo.

Wrong! Fals!

compania new media (care avea conducere bicefala compusa din alin si ciprian) ramane entitate de sine statatoare coordonata de alin. isi va pastra echipa, serviciile portofoliul

asa cum avem doua companii de media care se completeaza si au servicii complementare, vom opera si cu doua entitati de interactive

pariul navidoo este mai amplu, complex si are alta anvergura, dar nu atrage dupa el inghitirea sau diluarea brandului new media.
PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | EVENIMENT DE MARKETING IN NEW MEDIA
BLOG: TWITTER.COM/DIGITALFORUM | FOLLOW THE NEWS ON TWITTER
IDEA LAB: NEW MARKETING IDEAS | AI O IDEE? AI ACUM SANSA SA O PREZINTI

Etichete: , ,