sâmbătă, februarie 16, 2008

Personal: O intrebare

A fost cineva in Portugalia la Cascais?

Planuiesc o vacanta acolo si caut cateva tips & tricks.

PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | EVENIMENT DE MARKETING IN NEW MEDIA
PROMO: ADVERTISING 2.0 | NEW MEDIA WORKSHOP

Etichete: ,

8 Comments:

Anonymous Anonim said...

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

2:43 p.m.  
Blogger Delice said...

Daca vrei sa mergi doar pentru plaja, e fain doar ca nu are multe plaje :) Este o plaja mai mare spre Cabo da Roca, unde sunt multi surferi. Nu e genul de localitate unde sa stai o saptamana. Mai degraba 2-3 zile si apoi Lisabona mai mult. Sunt trenuri din Lisabona catre Cascais cam din 20 in 20 de minute si faci maxim 30 min pana la Cascais, poate chiar mai putin.

3:16 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Delice are dreptate. E ca si cum te-ai duce in vacanta la Costinesti, daca Lisabona ar fi Constanta :) Lisabona ar trebui luata baza si facute mai multe in jur. Si eu in locul tau as pune si Porto pe lista neaparat. 10-12 zile iti ajung pentru ambele.

3:27 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Vezi ca am un intreg serial cu Portugalia, inclusiv Cascais. :)
http://www.xplorio.ro/portugalia-amintiri-de-la-atlantic/
Lectura placuta! :)

3:02 p.m.  
Blogger nwradu said...

Am fost si eu vara trecuta prin Cascais un pic. E misto locul, mi-a adus aminte de peisajele din insulele exotice din Monkey Island.

In Cascais e buna plaja fata de altele pe care le-am vazut la Atlantic. Ai ce face si in statiune pt o zi sau doua, e si un mall imens, apoi ai Estoril (care e in continuarea Cascais-ului) de vazut, si pare o statiune mai de lux.

Tot in zona e Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei, si faci cam 30 de minute pana in Lisabona (unde ai ce vedea si merita stat vreo 2-3 zile) si tot atat si pana la Sintra, o statiune la munte unde aveau nobilii lor tot felul de vile/palate.

Pentru mai multe detalii intra la mine pe blog si vezi label-ul Spania, sau da o cautare dupa Cascais, ca am scris mai multe si sunt si niste poze.

8:37 p.m.  
Blogger Cristian said...

Mersi pentru raspunsuri!

Am mai fost la Lisabona, dar iarna. La Cascais cautam o vacanta linistita, deci pare o destinatie buna.

A stat cineva la hotel Albatroz?

6:41 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cascais chiar nu merita sa fie considrat o destinatie de vacanta in sine, ci doar one day trip din Lisabona (trust me, in ultimii 6 ani am bifat cel putin o vacanta in Portugalia).

Plaja e mica (dispare aproape total la flux) si aglomerata (well, fiind mica nu e greu sa se umple...), iar oceanul este cam rece in zona aia (18-19 grade in iulie).

Daca vrei ceva misto si linistit, mergi la Porto, la hotelul Castelo de Santa Catarina (http://www.castelosantacatarina.com.pt/English.htm), si imi dai si mie o bere dupa aia pentru pont. :)

12:36 p.m.  
Anonymous Anonim said...

vroiam sa spun "cel putin o vacanta in fiecare an in Portugalia" (si chiar doua in anumiti ani :))

12:38 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home