sâmbătă, aprilie 26, 2008

Gadgets: Ce face LG Secret


Pana va voi impartasi experienta avuta cu LG atat la conferinta de la Londra, cat si dupa testarea a trei modele, va arat filmul de prezentare a LG Secret.

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Parca mai era un telefon ce stia asa ceva. ah, da... iPhone :D

1:47 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ai fost chemat la Londra pentru o clona de iPhone?

Si stai putin, asta nu e telefon de gagici? Tu ce cautai acolo?

12:59 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Ce clip slab. Nu am aflat nimic, in afara de faptul ca este "trendy" - chestie discutabila mereu - , ca nu poti sa-i zgarii "fata", ca re camera de 5MP si ca "spatele" e din fibra de carbon.
In rest o gramada de modele care au pozat cu el in mana. Neimpresionant, un clip lipsit de inspiratie, pe care il uiti dupa 5 minute.

10:17 a.m.  
Blogger Iulian Avasiloaia said...

Dragos, daca arata bine si nu are 5 cm grosime, inseamna ca e de gagici? :)

Sa speram ca are soft mai bun decat mizeria bagata in LG Shine, de exemplu.

Cat despre "clona de iPhone", sa speram ca expresia asta o sa dispara cat mai repede, tinand cont ca iPhone nu a venit cu nimic revolutinar, cu atat mai putin pe partea de telefonie (telefoane touchscreen existand si inainte de aparitia lui) ;)

2:52 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Arata bine, si era momentul ca si LG sa aibe un telefon cum mai multe caracteristici de calitate: camera de 5 MB, designul trendy, slim, materialele folosite. Din pacate LG nu aduce nimic inovativ ci doar se straduieste sa ajunga la standardele celorlalte frima producatoare de mobile.

2:02 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home