joi, aprilie 17, 2008

Life: Fapte bune

Am primit ieri si astazi cateva mail-uri care anunta cateva initiative interesante, asa ca am zis sa le grupez pe toate in acest post:

NAVETA CU BICICLETA - Vineri, 18 aprilie, începand cu ora 17.00, incepe lupta pentru Bucurestiul generatiei 008. “Agentii cu gusa” pornesc ofensiva pentru un oras cosmopolit cu o “aglomerare spontana” de biciclete si o plimbare-manifest care va porni de la Piata Romana (in fata la ASE) la ora 17.00 si se va incheia o jumatate de ora mai tarziu in fata Primariei Generale.

O ZI BUNA - A aparut un blog unde oricine poate povesti o fapta buna pe care fie a facut-o, fie a asistat la ea. El nu se doreste a fi o lectie de moralitate venita din partea noastra, nu este un cod de etica sau al bunelor maniere. Nici macar nu avem pretentia sa schimbam caractere, sau sa provocam mustrari de constiinta. Ci doar este menit sa ne ofere un zambet si sa creasca increderea in cei din jurul nostru.

IMPRUMUTURI PENTRU STUDII - Fundatia Equalis promoveaza un sistem de imprumuturi pentru studenti pe perioada studiilor universitare. In strainatate, imprumuturile pentru studii reprezinta o practica foarte raspandita intre studenti, in special in tarile nordice, conform Equalis. De exemplu, in Norvegia, peste 80% dintre studenti beneficiaza de aceste fonduri.

p r o m o
BLOGGING FOR COMPANIES | SEMINAR DE COMUNICARE PE BLOGURI
CRISIS MANAGEMENT | SEMINAR DESPRE GESTIONAREA SITUATIILOR DE CRIZA
BLOG MARKETING SURVEY | SONDAJ DESPRE PR SI RECLAMA PE BLOGURI

Etichete:

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Din punctul meu de vedere, tot la categoria aceasta ar fi putut intra si initiativa pe care a avut-o Cabral

7:02 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Sistemul de imprumuturi pentru studii vine sa ajute generatiile urmatoare de studenti. Ei ar fii renuntat la studii din cauza locurilor de munca, (cat mai mult importanta are cantitatea muncii pe care o faci nu calitatea).

2:32 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home