luni, aprilie 21, 2008

Online: Romania e codasa pe Internet

Daca imi aduc bine aminte, o cercetare a Mercury Research indica la inceputul anului ca peste 30% din populatia tarii are acces la Internet. Astazi citesc in ZF ca un studiu al Comisiei Europene spune ca penetrarea Internetului in Romania este de doar 22%, fiind chiar mai mica decat in Bulgaria, unde este de 28%. Alte informatii in imaginea de mai sus.

p r o m o
BLOGGING FOR COMPANIES | SEMINAR DE COMUNICARE PE BLOGURI
CRISIS MANAGEMENT | SEMINAR DESPRE GESTIONAREA SITUATIILOR DE CRIZA
BLOG MARKETING SURVEY | SONDAJ DESPRE PR SI RECLAMA PE BLOGURI

Etichete: ,

7 Comments:

Anonymous Anonim said...

Ca intotdeauna, exista probleme in interpretarea datelor din sondaje... Cristi, datele se refera la "gospodarii" - adica "home users" - si nu iau in calcul accesul la internet de la locul de munca. Asta nu inseamna ca stam mai bine decat Bulgaria. Ci doar ca numarul de utilizatori este mai mare de 22%.

10:56 a.m.  
Blogger Sebah said...

sunt doi de 22% unul pentru gospodarii si unul pentru "populatie care foloseste internetul regulat".

Din nou mari semne de intrebare legate de "regulat".. ce inseamna asta? Zilnic? Lunar? De 3 ori pe saptamana. Apoi au fost foliste aceleasi instrumente de sondare? pe ce esantion si care e intervalul de incredere al rezultatelor?

11:34 a.m.  
Anonymous Anonim said...

nu cred sa fie chiar asa de mica...mai ales de cand a intrat pe piata RDS & RCS s-au schimbat mult lucrurile

3:50 p.m.  
Blogger Un om...normal said...

Si cu toate astea, avem atatia cocalari care au acces la net, atatia oameni care folosesc internetul pentru lucruri absolut idioate...

6:01 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Romania in Italia

Tutto in italiano

http://rumeni-in-italia.blogspot.com

8:08 p.m.  
Anonymous Anonim said...

DACA ROMANIA E CODASA LA NETT..NUSTIU CE SA ZIC..ACUM GASASTI LAPTOP SI PE VARFUL MUNTELUI SI IN SATUCU IUTAT E LUME, RESENITA COPILULUI PLECAT LA STUDII DAR CARE TINE LEGATURA PRIN NET CU BUNICII CA E MAI IEFTIN CA TELEFONU ... ASA CAMAI LASATIO BALTA OAMENI BUNI. CAM 70% DIM FAMILII AU ACESS LA NET . wake up mem

6:50 p.m.  
Anonymous Anonim said...

si mie imi e greu sa cred ca Romania este codasa pe internet, in ultimii 2-3 ani a fost o explozie a utilizarii internetului. Pana si secretara de la facultate folosea Messenger-ul ca mijloc de comunicare...so?

2:45 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home