luni, mai 05, 2008

CSR: Campanii de responsabilizare

Sub tag-ul CSR voi prezenta de acum inainte campaniile sociale/ umanitare sau pur si simplu de sustinere a unei cauze, care vor ajunge la mine pe diverse cai. Astazi am trei initiative pe care sper sa le promovati si voi.

Scaunul la masa regelui - Euro 26 reuneste anul acesta la Bucuresti, intre 29 mai si 1 iunie, tarile membre ale European Youth Card Association. Vor veni reprezentanti a 42 de tari, experti in politici de tineret. Prima zi este dedicata Romaniei si politicilor de tineret. Pentru acest eveniment, Euro 26 Romania organizeaza o campanie intitulata "Scaunul la masa regelui", prin care invita tineri din tara sa isi expuna problemele prin intermediul unui filmulet de 2-3 minute sau printr-un post pe blogul personal. Detalii aici.

Romania Curata - Blog educativ si interactiv, la care poate contribui orice persoana interesata de probleme de mediu.

Investiti in potential - Conform statisticilor O.M.S., in Romania, exista intre 7-10% persoane cu handicap, dintre care, doar 3% au avut sansa sa urmeze un liceu sau o facultate. Tinerii de azi nu se regasesc pe piata muncii, 90% traind in dependenta de serviciile sociale. Fundatia Licinium demareaza pe 5 mai, cu ocazia Zilei Europene de protest impotriva discriminarii persoanelor cu handicap, o campanie pentru sustinerea integrarii si orientarii socio-profesionale a persoanelor cu handicap. Detalii aici.

Etichete:

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

Petrom isi parcheaza masinile pe trotuar in zona Gara de Nord Polizu si oamenii trebuie sa mearga pe strada daca nu vor sa le curetze cu hainele. In loc sa bage bani sa-si faca loc de parcare, ne scot ochii cu un CSR tip forma fara fond. Ce vreau eu sa spun: firmele intai sa-si rezolve probleme stringente, apoi sa faca figuri de CSR!

8:50 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home