luni, mai 12, 2008

CSR: Idei pentru Bucuresti

Am descoperit recent blogul/ initiativa "Salvati Bucurestiul". Chiar ma gandeam sa pornesc si eu asa ceva, nu chiar la nivelul acela, ci in genul Rabla.info.

Am facut insa altceva.

In iesirile mele in strainatate am vazut multe idei care puteau fi aplicate si in Bucuresti pentru a ne face traiul in oras mai placut/ suportabil. Cand am fost acum aproape o luna la Londra chiar am fotografiat cateva idei intalnite. Nu sunt cele mai tari vazute vreodata, dar reprezinta un inceput.

Am pus aceste idei intr-un contul meu pe Flickr unde am creat si grupul "Idei pentru Bucuresti". Este un loc in care putem aduna lucrurile vazute in alte parti, toate putand deveni o sursa de inspiratie pentru cei din jurul nostru si mai ales pentru cei ce ne administreaza orasul zi de zi.

Desi e o initiativa bazata pe idei de afara, este un loc deschis tuturor celor care gasesc lucruri bune si in tara. Sunt sigur ca avem de invatat multe de la alte orase din tara.

Toate ideile trebuie sa fie exprimate in imagini, acestea fiind insotite si de o scurta explicatie.

Daca iti place ideea si doresti sa o sprijini, poti folosi mini-banner-ul din coloana alaturata.

p r o m o
Noi evenimente Evensys: Retail Innovation Conference; Toolbox | Non-TV Advertising; Idea Forum; Search Engine Marketing Seminar

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

ma bucur ca ne-ai descoperit :)
2. te invitam sa pui poze si cu Bucurestiul cel urit pe grupul flickr http://www.flickr.com/groups/bucurestiul_cel_urit/

10:07 p.m.  
Anonymous Anonim said...

am si eu idei.. cum ar fi parcarile de biciclete. sau bicicletele de inchiat din fata sediurilor bancilor (in viena sunt asa ceva). mi-e lene sa caut acum. sau sa blocam de ex bulevardul elizabeta. cum ti se pare?

crezi ca ideile bune vor fi populare?

2:42 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cu cit mai multe astfel de idei, cu atit mai bine (si nu, nu vor fi populare - asta nu i-a impiedicat insa pe altii sa devina modele de urmat). Am vazut in stirile PRO TV o serie de reportaje despre cum arata alte capitale; la Amsterdam se vorbea despre cum cei mai multi merg pe biciclete... m-au amuzat intrebarile reporterului roman pentru un miliadar olandez, biciclist si el, intrebari care faceau clar trimitere la snobariile romanesti: "si nu va e teama ca rid vecinii ?", "nu va simtiti sarac?", "nu va e jena?". Nu, nu le e !

7:41 p.m.  
Blogger T said...

http://twotimesbaby.blogspot.com/2008/04/parcare-bicicleta-la-capatul-lui-41.html

poftim o ideea. e film pe youtube.

11:58 a.m.  
Blogger T said...

statie de biciclete in viena http://www.an-architecture.com/2008/04/urban-bicycle-schemes-in-vienna-and.html

12:03 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home