luni, mai 19, 2008

Ideas: Eggvertising electoral

Nu am mai vazut pana acum la noi asa ceva, deci din punctul meu de vedere e prima dovada de eggvertising in Romania. A fost vazuta la Navodari.

VIA: EDUARD

Etichete: ,

6 Comments:

Blogger sibel said...

e veche povestea. a mai fost folosita tot de un alt candidat care detinea o linie de productie de oua la ultimele alegeri. e draguta ideea dar ineficienta = cost mare daca nu ai fabrica ta de oua sau a varului/fratelui/matusei etc + de cate ori te uiti la data de exp de pe un ou?
sa nu mai zic ca se sterge foarte repede

1:44 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Dar compenseaza prin memorabilitate. Mai degraba retin un mesaj electoral de pe un ou decat de pe un billboard clasic. :P

2:18 p.m.  
Blogger Unknown said...

cu siguranta compenseaza - pentru cine observa mesajul. povestea cu bilboardurile e iarasi veche si mult discutata - noi inca nu avem habar cum se face o campanie de OOH din cauza asta exista atatia bani dati aiurea.

2:27 p.m.  
Blogger Monica JITARIUC said...

tot la mare, la constanta de data asta, am asistat la o lansare de candidatura.

actiunea era un mars prin mijlocul orasului, o parada practic, cu o coloana de sustinatori deschisa cu un elefant mare si real si viu, majorete, oameni pe picioroange, scandal si fanfara. very american asa.

3:55 p.m.  
Blogger Carina said...

O fi memorabila ideea, dar nu stiu daca mesajul transimis e cel mai potrivit, cel putin nu cand vine vorba de un candidat politic.

4:09 p.m.  
Anonymous Anonim said...

daca ar candida nastase la presedintie din nou, ar fi un mijloc foarte bun de promovare.
plus ca ar dovedi ca are simtul umorului.
si cand l-ar intreba astia cat a cheltuit pe publicitatea electorala ar avea tot dreptul sa ii trimita sa-i numere ouale

5:16 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home