miercuri, mai 28, 2008

Life: Am vecini scumpi

De vreo doua zile am vazut in cateva locuri stirea cu topul celor mai scumpe apartamente din Capitala. Astazi o colega insa a exclamat in birou: Voi stiti ca suntem vecini cu cel mai scump apartament din Bucuresti?

Da, e adevarat. Sunt vecin cu apartamentul de 1,2 milioane de euro. Este situat la parterul imobilului, eu sunt la etajul doi.

Etichete:

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

daca ti se sparge caloriferul, poti sa te lauzi ca ai facut inundatie de 1,2 mil. usd. un record, trebuie sa recunoastem :)))

3:28 p.m.  
Blogger Cristian said...

nu cred ca ajunge pana la apartamentul ala... cred ca au pus astia niste senzori, ceva, si vine echipa de interventie. :-)

3:35 p.m.  
Blogger Monica said...

asta nu te face si pe tine un scump?
Stii anunturile acelea imobiliare, de acum vreo 10 ani, in care lauda masiva era ca apartamentul se afla intr-un bloc situat langa Mall?
apartamentul se afla la doua niveluri distanta de cel mai scump apartament din Bucuresti;)

3:48 p.m.  
Anonymous Anonim said...

pai eu zic sa te bucuri...daca apartamentul de langa tine face 1,2 mil USD eu ma intreb oare cat costa apartamentul unde locuiesti tu!! :)
Eu sunt la inceput de drum in ale blogului asa ca daca puteti sa ma ajutati va rog vizitati www.mazilu-marius.blogspot.com

5:32 p.m.  
Anonymous Anonim said...

e un apartament in soseaua nordului care are 500mp, facut pe intreg etajul unui bloc si e muuuult mai scump ca asta,nu mai stiu cat.

8:11 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home