miercuri, mai 07, 2008

Mobile: Cu ochii pe content

Se vorbeste cred destul de mult despre online la noi. Cred ca mai mult decat se face online. Dar nu e nimic rau in asta. Vad insa si un alt subiect de discutie: internetul mobil, dar mai ales continutul pe telefonul mobil.

Am fost ieri la conferinta Vodafone care anunta relansarea portalului Vodafone Live! si propunea o noua oferta de Internet pe mobil: 4 euro pentru un pachet de 500 MB/ luna. Ce mi s-a parut mie interesant la aceasta conferinta a fost partea legata de continut.

Desi la prima vedere 40 de link-uri directe in Vodafone Live! par insuficiente in 2008, imi dau seama ca sunt multe pe o piata care nu si-a dezvoltat si optimizat - cum imi spunea Noro - site-urile pentru mobile. Dar cine e acum pe Vodafone Live!? Lista completa o gasiti aici. M-am bucurat sa ii vad pe lista pe amicii de la BestJobs, WeBlog, Metropotam, Comunicate de Presa si m-a intrigat putin Chatr.ro. Stie cineva mai multe despre acest site?

Orange, de asemenea, a iesit la rampa cu noutati din zona de continut si Internet mobil. In urma cu doua saptamani a lansat cu Mediafax jocul bazat pe filmul lui Sergiu Nicolaescu, "Supravietuitorul". Apoi saptamana trecuta a anuntat o concentrare clara pe dezvoltarea continutului mobil, oferind si niste date interesante pentru cei ce au interes sa le vada. Astazi Orange a anuntat ca a depasit un milion de utilizatori de broadband mobil.

Sa iti faci "m.site-ultau.ro" e o treaba fara mari complicatii sau cel putin nu ar trebui sa fie. Sa te adaptezi mediului mobil pare a fi marea provocare. Intre timp am si eu o idee pentru mobile content. Ramane sa o probez cu specialistii.

p r o m o
Noi evenimente Evensys: Retail Innovation Conference; Toolbox | Non-TV Advertising; Idea Forum; Search Engine Marketing Seminar

Etichete: , ,

2 Comments:

Blogger Silvius said...

Sunt deja 8 milioane de utilizatori care se intilnesc pe chatr?! hmm...

12:06 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Cristi, cand te referi la "specialisti" cu ajutorul carora sa iti validezi ideile de mobile content, la cine mai exact te referi din Romania?

12:09 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home