joi, mai 29, 2008

Online: Vin milioanele in online?

Lansarea F5 pe piata a tras diverse reactii pe bloguri de ieri pana astazi. Iulian Toma a trecut insa dincolo de comunicat si a publicat astazi pe AdPlayers un interviu - care merita citit - cu Dragos Stanca, directorul incubatorului de proiecte online.

Mi-a atras atentia in mode special declaratia:
Proiectele discutate deja pana acum se ridica la valori considerabile, de peste 1 milioan EUR, si se afla intr-o faza avansata de discutie. Ma refer la proiecte sigure cu care suntem in stadiu de finalizare, si in care este putin probabil sa apara situatii neprevazute.
Stie cineva despre ce proiecte e vorba? Ma gandesc ca daca e vorba de atatia bani, proiectele ar trebui sa existe deja undeva, nu? Daca ma uit in Trafic.ro, cam tot ce e notabil acolo e deja luat de cineva. Ca feeling personal, nu cred ca au ales proiecte web 2.0 gen UberVU (oricum, Vladimir e in discutii cu niste internationali, din ce stiu eu).

PROMO: IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING

Etichete:

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Internetul romanesc nu se termina cu UberVu. Daca nu apar pe bloguri si in trafic nu inseamna ca aceste proiecte in care se poate investi nu exista. Exista multe dar isi vad de treaba lor :).

1:23 p.m.  
Blogger Cristian said...

@ncu
as fi foarte incantat sa aflu despre proiectele despre care vorbesti.

7:28 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cristi, poti defini te rog ce inseamna un proiect online de 1 milion de euro? Mai precis, ce trebuie sa aiba, din punct de vedere cantitativ, un site ca sa valoreze 1 milion de euro? Am vazut, de-a lungul timpului site-uri care au fost evaluate in moduri foarte diferite: dupa numarul de useri inregistrati, renumele autorului sau publisher-ului, nisa de utilizatori care il aceseaza, unicitatea informatiei prezentate, imaginea in piata online si potentialul de trafic ce il poate atrage, etc. Mai exact, ce anume face in 2008 un site sa valoreze o anumita suma de bani?

11:34 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home