vineri, mai 30, 2008

Tools: Trei site-uri interesante

N-am mai postat de ceva vreme despre instrumentele online descoperite. Zilele acestea ma dat peste trei site-uri care merita a fi impartasite:
  • Mobaganda - Exista mai multe site-uri interesante de planificarea a evenimentelor. La noi exista Invita.ro. Am dat insa peste Mobaganda, un site care simplifica la maximum gestionarea invitatilor.
  • Twellow - Desi nu este inca un serviciu foarte popular, Twitter se bucura de o gramada de instrumente ajutatoare. Twellow, de exemplu, te lasa sa descoperi utilizatorii in functie de locatia si specificul lor. Ii gasiti aici pe utilizatorii din Bucuresti.
  • Wirenode - Cum viitorul va fi mobil, Wirenode s-a gandit ca ar fi fun sa ofere o aplicatie prin care sa poti genera o versiune pentru telefoanele mobile a site-ului / blogului tau.
PROMO: IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING

Etichete: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Da. Viitorul e posibil sa fie mobile.

Legat de aplicatii care transforma un site intr-o versiune accesibila pe mobil, Google ofera (shi) asa ceva: http://www.google.com/gwt/n Iar printre cele mai populare servicii de acest gen se numara si http://winksite.com

Self-promo: http://www.mobbiq.com/blog/

1:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

twellow e putin outdated cu utilizatorii din bucuresti si afiseaza mai putini folowers. probabil datele sunt mai vechi si le updateaza rar.

5:24 p.m.  
Anonymous Anonim said...

probabil ca fac update foarte rar...dar oricum e putin outdated cu utilizatorii din bucuresti si afiseaza mai putini folowers

1:36 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home