marți, iulie 08, 2008

Auto: Primul test auto ministerial

PHOTO BY INCONSTANTIN
Daca stiam de campania cu masini eco in care este implicat ministrul mediului, Attila Korodi, il invitam sa testeze si o Toyota Prius, cand a aparut inopinat pe terasa Green Hours, in timpul dezbaterii despre masini hibride.

Via Sorin si Evenimentul Zilei, aflu ca ministrul este deja la al treilea test-drive, primind acum un BMW dupa ce a codus o Honda si un SAAB, una hibrida si una pe biocombustibil.

p r o m o
BUSINESS CONSULTING SURVEY: Completeaza sondajul pentru antreprenori!

Etichete: ,

4 Comments:

Blogger Bucurenci said...

Saab-ul nu era hibrid, era pe biodiesel. Iar BMW-ul Seria 5 nu e nici el hibrid, are doar o tehnologie de eficientizare a consumului care-l face sa emita mai putin CO2 decat confratii lui de Seria 5. Dar tot emite 139 g/km2, ceea ce e f mult (media acceptata pentru un automobil considerat putin poluant e 110). Singurul hibrid de la M Mediului este Honda Civic Sedan, pe care o conduce secretarul general al ministerului.

9:55 p.m.  
Anonymous Anonim said...

si articolul a aparut pe prima pagina. am ramas total suprinsa! sunt de acord ca e posibil sa se fii strecurat greseli tehnice, dar articolul reuseste sa popularizeze ideea de masina ceva mai putin poluanta (cu toate dezinformarile de rigoare). si e foarte tare ca face lucrul asta. bila alba pt evz. mie imi place de ei.

10:26 p.m.  
Blogger Cristian said...

@dragos
am modificat. am citit si eu acum cu atentie.
poate ia totusi si o toyota prius, ca sa fie portofoliul complet. sau poate un lexus?

11:35 p.m.  
Anonymous Anonim said...

ESte o strategie buna ca Ministrul mediului sa conduca o masina hibrida pentru a da ca exemplu tuturor!!!!!

2:36 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home