luni, iulie 07, 2008

Blogs: Ghid de promovare pe bloguri


Despre promovarea pe bloguri s-a scris inca de la prima campanie de bannere importanta in blogosfera, Dacia Logan Kiss. Au urmat testele pe bloguri, intre care cel mai rasunator caz pana acum ramane Generatia A4. Asta demonstreaza importanta faptului de a fi primul, de a comunica ceva in premiera, de a face primii pasi pe un teritoriu nou.

Revista Biz abordeaza si ea in cel mai recent numar ideea marketingului pe bloguri. Articolul este o analiza a modalitatilor de promovare folosite in blogosfera si e insotit de profilul celor mai cunoscute 10 campanii desfasurate pe bloguri la noi.

Mai mult, Biz a realizat un sondaj pe tema promovarii pe bloguri, la care au raspuns 150 de oameni de comunicare si marketing. Rezultatele se gasesc in text, iar cei mai apreciati bloggeri in randul respondentilor au primit o pagina speciala. Nu e un top propriu-zis, ci doar dispunerea alfabetica a bloggerilor pe care oamenii de marketing i-ar alege pentru o campanie online.

Nu in ultimul rand, merita citite materialele scrise de Doru si Bobby. Sunt utile in orice campanie pe bloguri.

Probabil urmatorul articol despre marketingul pe bloguri va vorbi despre cum sa te diferentiezi in multitudinea de comunicari pe bloguri. Pana atunci va las cu cateva poze de la sedinta foto realizata pentru Biz.

Etichete: ,

2 Comments:

Blogger Alex Popescu said...

Interesant articol. Astazi citeam un alt articol in engleza care expunea cam aceleasi opinii si directii (am scris ceva mai mult aici http://koolapp.blogspot.com/2008/07/viitorul-bloggurilor-la-noi-si-la-ei.html). Pare de bine!

./alex

7:13 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Felicitari!!!!! Te aflii prntre cei mai apreciati blogeri iar articolele sunt din 2005 !!!!!!!!!! FELICITARI!

2:15 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home