joi, iulie 03, 2008

Telecom: Cosmote devine T-Mobile?

O stire de pe BizCity spune ca in curand Cosmote va deveni T-Mobile in Romania, ca urmare a achizitiei de catre Deutsche Telekom a 25% plus o actiune din OTE.

Am contactat compania putin mai devreme, insa oficialii Cosmote au refuzat sa comenteze stirea.

Daca aceasta schimbare va surveni, daca T-Mobile va "juca" si pe piata romaneasca, atunci telecom-ul local va deveni si mai interesant. Cosmote este in crestere, T-Mobile este un brand puternic. Pe de alta parte, tinand cont de pietele pe care Cosmote activeaza, pastrarea brandului actual s-ar putea sa fie o idee mai buna. Vorbim de piete foarte sensibile la preturi (Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Macedonia), iar Cosmote e recunoscut pentru tarifele scazute.

p r o m o
BUSINESS CONSULTING SURVEY: Completeaza sondajul pentru antreprenori!

Etichete: ,

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Ma mir ca oficialii companiei nu au recunoscut. Eu stiam - tot de la ei - de asta de acum 6 luni. Deja s-au facut primii pasi pt rebranding si Cosmote devine roz din 2009. Dar chiar ma mir ca nu au zis nimic. La Tereza Valcan (Corporate Affairs Director) ai incercat sa vorbesti? Sau la alt birou?

7:48 a.m.  
Anonymous Anonim said...

E veche..Traiesc in Grecia de 13 ani.Au cel mai arhaic organism telefonic din europa,trebuie sa te milogesti cu lunile pentru internet,vei primi jumatate din viteza platita.Foarte putini folosesc Cosmote,o considera scumpa.De mult se chinuiau sa vanda OTE si nu reuseau.Acum au facut-o aproape cadou nemtilor,prin intermediul lui Marfin Investment Grup,care e un hedge-fund compus din capital provenit din zona Golfului.
Singurii care mai tin OTE-ul in picioare in Grecia sant mosnegii care nu pot folosi un celular si platesc abonament.
E criticat si dispretuit de tot poporul elen.Aspune ca muncesti la Ote e similar cu a spune ca esti un lenes,bine platit,fara scoala sau cunostinte tehnice care ti-ai luat postul prin pile politice.
Radeau grecii de mine ca ne-au cumparat telefoanele-ia ena komati psomi-...pe o bucata de paine,in traducere.
Chiar,cum de au reusit??

12:25 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Daca T-Mobile ar intra pe piata romaneasca am avea de castigat de pe urma concurentei marilor firme de telefonie. Doua la numar:))

1:16 a.m.  
Anonymous Anonim said...

abia astept.........Cosmote->T-Mobil.........parca T-Mobil suna si mai frumos............cand o sa apara o sa ma pun pe T-Mobil!!! adica de pe Orange->T-Mobile

12:55 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Sunt tari daca au reusit sa il vanda la nemti ca OTE este o balarie verde, creata sa sparga piata firmelor serioase. Daca vrei sa-i contactezi sa le reclami un lucru ce nu-ti convine trebuie sa te milogesti. Zici greci si tragi apa.

1:43 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Sa fim sinceri...daca nu venea cosmote in Romania nici acum nu aveam oferte cu minute incluse!!! Inca mai plateam la orange si la vodafone bani grei pt convorbirile telefonice(imi aduc si acum aminte de prima oferta cu 2000 de min)!!! Ce va fii nimeni nu stie!!! Poate va fi mai bine, poate mai rau! Doar un lucru e clar daca nu mai scot oferte bune ca pana acuma... va fi naspa de ei!

3:10 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home