vineri, august 15, 2008

Blogs: Primesc guest posts

PHOTO BY MARCUSRG
Recunosc ca am "furat" de la Bobby ideea de a gazdui pe blog posturi scrise de alti bloggeri. De fapt nu am furat-o, ca am mai cochetat cu ideea in urma cu aproape doi ani.

Ce voi face eu? Timp de mai multe saptamani, nu stiu cate acum, voi publica in fiecare sambata un post scris de altcineva, in principiu de oricine doreste acest lucru.

Cerintele? Posturile trebuie sa vizeze unul din domeniile: advertising, media, internet, blogging si tehnologie. Prefer ideea de editorial, niste puncte de vedere decat stiri pe care oricine le poate gasi. Ma gandesc ca textele sa nu aiba mai mult de 3.000 de semne cu spatii cu tot.

Ce primesti in schimb? Vizibilitate pe acest blog si ocazia de a spune cateva vorbe despre tine si blogul/ compania ta.

Intrucat voi publica doar un post pe saptamana, va trebui probabil sa aleg din mai multe insemnari. De aceea, nu trimiteti posturi scrise deja. Hai mai intai sa vedem subiectul. Ma gasiti prin link-ul spre pagina de pe Blogger.com, plasat in coloana alaturata.

Etichete: ,

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

E interesanta ideea pentru ca sunt o gramada de bloggeri ca lumea si care nu sunt vizitati cum ar trebui. Bafta cu initiativa!

1:17 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home