joi, septembrie 18, 2008

Online: Vin investitorii!

Vlad Stan a anuntat in aceasta seara la Web-Club lansarea unui fond de investitii in online, sub numele SeedMoney. Alaturi de Vlad, in aceasta initiativa au intrat doi antreprenori din imobiliare, un roman si un spaniol.

In acest moment, SeedMoney are un buget de 500.000 euro pentru primele proiecte, cu investitii intre 10.000 - 50.000 per proiect, in schimbul a cel mult 20% din business.

Dar acesta nu a fost primul anunt. Dorin Boerescu a venit cu ideea crearii unui fond din mai multi oameni din online. Fiecare va contribui cu 5.000 euro la buget. Deja Dorin a gasit doua persoane interesate.

Nu in ultimul rand, Daniel Enache de la Thousand Tiny Tigers a vorbit si el despre intentiile sale in domeniu si despre ce investitii e interesat sa faca.

Sesiunea de discutii a fost deschisa de Orlando cu o prezentare despre antreprenori si focusul lor, urmat de Vlad care a vorbit despre finantarea efectiva si Andras, partenerul lui Calin Fusu, care a povestit despre cele trei tentative de preluare a Neogen de catre diversi investitori straini.

Cea de-a treia editie a Web-Club a avut loc la Club Colocvio si a reunit in jur de 60 de oameni din online si telecom. Sponsorul editiei a fost Romtelecom.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Etichete: , , ,

1 Comments:

Blogger A.Faith said...

îmi place ce citesc! :D

10:40 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home