joi, octombrie 09, 2008

CSR: Tu ce faci cu telefoanele vechi?

In urma cu doua luni promovam pe blog initiativa Muzeul GSM, un site care aduna poze cu telefoane vechi, acele relicve peste care dam din cand in cand prin sertare sau locuri din casa uitate.

Acest muzeu a fost de fapt un prim pas dintr-o campanie de sustinere a reciclarii terminalelor mobile, initiata de Vodafone. De astazi puteti afla mai multe despre acest proiect pe Reciclam.ro. Si daca vizitezi site-ul, poate mai stai cateva minute sa afli cat de Climate Cool esti.

Pana acum prin programul de reciclare al Vodafone au fost stranse 4.400 de terminale. Acestea sunt fie reconditionate si vandute pe alte piete (din Africa si Asia), fie reciclate pentru piese, banii obtinuti urmand a fi donati unei organizatii de protectie a mediului.

Daca doriti sa sustineti campania, exista aici un set de bannere ce pot fi inserate pe bloguri.

Dupa evenimentul despre masinile hibride din iunie, aceasta este a doua campanie ce vizeaza protectia mediului in care ma implic. Nu si ultima. Urmeaza Nu Fi Pungas.

Celor interesati de scrieri eco-friendly le recomand sa citeasca: Dan Dumitrescu, Ionut Parausanu, Dragos Bucurenci, Responsabilitate Sociala, Romania Curata, Eco Magazin, Energeia.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Etichete: , ,