vineri, octombrie 31, 2008

Online: Esti curios sa vezi ce am in telefon?


Am vazut ieri seara spotul Nokia pentru modelul Supernova. Nu stiu insa daca cineva a observat trimiterea la campania somebodyelsesphone.

Ca sa nu uit, imi place mult spotul asta de pe TV. Nu l-am gasit pe YouTube inca. Sunt doar alte versiuni.

Revin la campanie. Somebodyelsesphone e una din cele mai tari idei pe care le-am vazut in ultima vreme. Realizata de W+K London, campania exploateaza o pornire pe care am avut-o probabil cu totii: sa aflam ce e in telefonul altei persoane.

Gandeste-te ca esti undeva si ai in fata un telefon mobil care nu e al tau. Nu esti curios sa vezi ce e in el? Ce mesaje a primit? Nu?... Ei bine, unii sunt.

Nokia si W+K au creat trei personaje si ne-au invitat sa intram in viata lor, sa le citim mesajele, sa ne imprietenim pe Facebook si chiar sa le sunam sau sa le trimitem noi mesaje. La final, noi le influentam destinul.

Etichete: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

W+K sint cei care au facut si campaniile cu fabrica de vise Coca-Cola. oamenii sint specializati in povesti :D.
in alta ordine de idei, vezi ca mai exista un clip tot pe tiparul asta, in care personajul principal e un el. gasesti pe la Deea pe blog, ca a postat ceva legat de asta acu' vreo doua-trei saptamini.

10:36 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Reclama care ruleaza si la noi cred ca e asta: http://www.youtube.com/watch?v=teW3zIaY00M&feature=related (e in engleza, in rest totul e exact la fel).

12:35 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home