miercuri, ianuarie 07, 2009

Online: Vrea cineva virale (aproape) gratis?

Echipa Metromind vrea sa cresca "piata de virale locala". Recent a realizat o parodie dupa celebrul viral "involuntar" generat de Adrian Despot, iar acum isi ofera gratuit serviciile de creatori de virale tuturor celor interesati. Acestia trebuie doar sa aiba buget de productie. Detalii aici.

Etichete: ,

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Sigur, toată lumea alergă acum după "virale". E noul cuvânt la modă. Iar viralul gândit după incidentul cu Adrian Despot este într-adevăr inspirat (şi venit destul de repede pentru a prinde valul).

Dar cum poţi construi un viral "din nimic"? Adică ce sens ar avea un video parodie la incidentul cu Adrian Despot acum? Sau ceva gen "Leave Britney alone"? Ce zici Cristi?

Sunt cu ochii pe ei.

12:13 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Florin, nu construim virale din nimic, normal. Cred ca poti face un viral pentru orice produs, dar unele produse se preteaza mai bine...altele mai greu.

Si nu poti sa faci o parodie la Britney acum.. e deja fumata. la fel cum ar fi fost daca am fi intarziat cateva zile in plus la viralul cu Despot.

1:18 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Florin, un viral bun poate aparea si fara acel imbold de moment. Nu il construiesti din nimic, il consturiesti din anumite calitati sau defecte ale produsului respectiv etc.
La momentul respectiv ei au ales varianta Adi Despot, dar exista sia lte retete ale succesului.
Cred ca baietii vor face o treaba buna si da, si eu voi fi cu ochii pe ei.

1:40 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home