marți, februarie 17, 2009

Media: Cum salvam ziarele?

Saptamana trecuta TIME a pus pe coperta titlul "How to Save Your Newspaper". Am citit si eu cover story-ul care nu mi-a oferit prea multe idei geniale. Basically, autorul acestui articol propune revenirea la abonamente acolo unde contentul e oferit free (inclusiv online) si gasirea unor modalitati de micropayment la indemana cititorului.

New York Times, la randul sau, a cerut in "Battle Plans for Newspapers" parerea unor specialisti. Opt, ca sa fiu mai precis.

Cum tot vroiam sa relansez mesele mele rotunde pe blog. Am preluat ideea NY Times si am trimis unor oameni din media si online cateva intrebari. Sa vedem ce raspunsuri primesc.

PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | NU RATA OFERTA SPECIALA!
BLOG: TWITTER.COM/DIGITALFORUM | FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Etichete:

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

Mai termin-o in pula mea cu "moare printul" "suge pula online-ul" "moare ma-ta" "avorteaza tac`tu" ...esti penal , lasi impresia de obsedat care mananca cacat in mai multe moduri.

11:54 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Interesant subiect. Dar mai mult decat ca ne/ai indreptat atentia spre articolul din Time, asteptam sa ne spui ce spun cei de pe la noi.

9:50 a.m.  
Anonymous Anonim said...

@Vasile Se pare ca tu de fapt cautai motiv sa iti etalezi cultura. A avea un blog personal presupune sa scrii despre ce vrei, cand vrei, de cate ori crezi ca e cazul. Ceilalti nu sunt obligati sa te urmareasca. Daca nu iti place ce citesti ai optiunea de "unsubscribe".
@manafu Keep up the good work!

2:36 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Forumurile romanesti sunt pline de frustrati, rasisti si oameni needucati. Nu le poti zice tarani, nici vagabonzi, pur si simplu scursura societatii.

Nu cred ca ar trebui sa luati in seama comentariile facute de astfel de oameni. Si cred ca e mai simplu sa le stergeti, fara mila, decat sa moderati zeci-sute de mesaje.

Cosmin

3:22 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home