joi, februarie 26, 2009

Online: Leading Brands By Romanian Internet Users 2009


Ieri la Digital Marketing Forum, am anuntat cea de-a doua editie a "Online Leading Brands in Romania", un studiu realizat in ianuarie - februarie de Gemius, special pentru Evensys.

Daca anul trecut puneam accent pe ineditul ideii acestui studiu, acum - dupa prezentarile de la evenimentul de anul acesta - imi place sa cred ca e un foarte bun barometru pentru marketeri, in special, de a vedea cat de bine sunt percepute brandurile lor pe Internet.

Suna poate banal, dar cred ca ii veti vedea importanta in contextul in care nu exista la noi studii asupra perceptiei unui brand in online (sau daca exista sunt dedicate unui singur brand) si vreti, in general, sa vedeti daca exista o schimbare in mintea consumatorilor de la un an la altul.

Altfel spus, daca va uitati la editia de anul acesta si o comparati cu cea de anul trecut, veti putea vedea evolutia brandului in topuri. Evident, exista branduri care au un puternic awareness provenit din offline, dar decat nimic, poate ar merita sa acordati atentie rezultatelor.

Etichete: ,

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

ONX Rebirth aduce un nou concept de evenimente, novator si unic in Bucuresti. In fiecare joi, incepand cu data de 5 martie, ora 21, o seara fara precedent va crea dependenta in randul iubitorilor de stand up comedy si karaoke.

Tocmai pentru ca vrem sa fim cei mai buni, aducem cea mai buna calitate de divertisment. Tibi, Radu si Micutzu, adica gasca nebuna de la Cafe Deko, alaturi de trupa Jokers, iti vor vorbi despre lucruri simple...si mai putin simple, obscene sau cenzurate, intr-un stil caracteristic, deja consacrat.

Si pentru ca surprizele se tin land la ONX Club, in fiecare joi, incepand cu ora 22, o vedeta autohtona te va ajuta sa canti la karaoke sau, de ce nu, ai sansa unica sa dovedesti chiar tu cat de talentat esti. Ia-ti gasca si da-te in spectacol! Scena, bautura si distractia le oferim noi!

Te astaptam in fiecare joi la Club ONX din Regie.
Pentru ca serile cu atitudine creeaza dependenta.

8:35 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home