duminică, februarie 22, 2009

Online: Pe scurt

Ma tot gandesc la o varianta pentru a posta rapid lucrurile noi pe care le descopar sau imi ajung in inbox. Iata acum trei lucruri care mi-au facut cu ochiul:
  • Veevid - un site de video sharing pregatit de Brainient si sustinut financiar de SeedMoney, despre care Emi Gal vorbeste aici. Ideea suna bine, sa vedem cum iese si mai ales primii clienti.
  • Noastra.ro - o platforma comuna pentru trei servicii: unul pentru finantele personale, altul pentru sanatatea ta si unul pentru profesori. Toate vor sa te ajute.
  • Career Day - Dupa un model care ma duce cu gandul la Vreau Sa Fac Marketing Online, Ciprian Gavriliu organizeaza un eveniment pentru cei ce vor sa porneasca o cariera pe Internet.
  • Blog18 - o idee pusa in practica de Dany, un fel de "tanarul Bobby Voicu". Site-ul isi propune sa reuneasca bloggerii cu varsta sub 18 ani.
p r o m o
DIGITAL MARKETING FORUM |
NU RATA SERIA DE SEMINARII PENTRU COMPANII
!

Etichete:

3 Comments:

Blogger Dragos Lupascu said...

Ar mai fi si Blogway...mi se pare un produs super misto in contextul in care nu stii cum si ce inseamna sa faci un blog.

12:53 a.m.  
Blogger Unknown said...

VEEVID nu e video sharing. E platformă B2B pentru dezvoltat site-uri cu video, din câte știu eu.

11:31 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Multumesc pentru mentiunea rapida si succinta, s-a simtit cat timp a fost "la vedere"... acum totul e back to "normal" :(

Vesnic recunoscator ;)

9:03 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home