marți, martie 31, 2009

CSR: 2% pentru mediu


Trece timpul destul de repede si iar ne trezim pe ultima suta de metri ca nu am donat cei 2% pentru o cauza nobila. Cei de la MaiMultVerde m-au rugat sa ii sprijin in aceasta campanie, asa ca daca nu v-ati decis inca, aveti aici motivele si documentatia necesare pentru a sustine demersul lor.

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Bigdady said...

Incerc sa discut azi la "Contabilitate" pentru declaratie de 2%, in alta ordine de idei, cum pot pune bannerul pe blog-ul personal? am nevoie de un sfat...multumesc!

9:15 a.m.  
Anonymous Silviu said...

Din pacate prea putina lume stie de aceasta declaratie...iar unii nici nu o baga in seama....lumea nu prea e informatata cu privire la cei 2%...poate ar fi bine sa punem fiecare cite un link la ceea ce inseamna 2% si mai multe amanunte.

12:11 p.m.  
Anonymous dumis said...

@Silviu

Cred ca in ultima vreme din ce in ce mai multa lume stie de aceasta declaratie, asta pentru ca a fost mediatizata si la TV si la radio si peste tot. Singura problema e ca lenea e prea mare, si asta ii opreste pe multi sa doneze cei 2%.

7:07 p.m.  
Anonymous silviu said...

Dumis aici din pacate nu am cum sa te contrazic....asa e ...lumea e mult prea lenesa...nici nu vor sa se documenteze ...dar sa mai si completeze un formular...deja e prea mult pentru ei :)...nasol e ca...din pacate asta e cu poporul roman...e cam lenes in general...si nu prea faci treaba cu el...

4:13 p.m.  
Blogger aka Vali said...

am redirijat deja cei 2%.
sorry!

9:08 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home