duminică, martie 29, 2009

Projects: Feedback pentru Microjobs.ro

Microjobs.ro a atras un val de simpatie, ceea ce ne-a bucurat foarte mult. In prima zi de viata, site-ul a atras 3.100 de vizitatori.

La fel de mult ne-a bucurat si interesul pentru serviciu in sine, primind deja foarte multe anunturi (peste asteptarile noastre).

Si nu in ultimul rand, feedback-ul a fost foarte important pentru noi. Am primit sugestii si propuneri interesante. Am implementat deja una dintre ele. Am schimbat modalitatea de triere a anunturilor. De acum inainte, cei interesati de un job pot trimite anuntul folosind #cautjob, iar cei ce au joburi disponibile o pot face mentionand #oferjob.

Avem cateva idei noi pentru a dezvolta proiectul, pe care le vom anunta joi la Open Coffee. Ideea noastra este sa transformam timpul alocat intr-o mica dezbatere despre viitorul Microjobs.ro.

Pana atunci, astept sugestiile si propunerile voastre in pagina noastra de feedback.

Etichete: , , , ,

3 Comments:

Anonymous writeman said...

felicitari pentru microjobs. arata foarte bine. dar pare sa aiba utilizatori obisnuiti cu twitter si alte platforme mai 2.0 asa. cred ca publicul larg nu e asa educat pentru web. cum o sa faci sa ajungi si la cei care abia dau search pe google www.mail.yahoo.com cand vor sa-si verifice mailul? (e un caz extrem, dar intelegi unde bat...)

12:10 p.m.  
Blogger Unknown said...

ar fi ok daca ati pune si ceva de genu cautjob #brasov sau #bucuresti ... dar momentan e ok s-asa.

1:27 p.m.  
Blogger aka Vali said...

de fapt asta e ideea, daca am atati "visitors" si "followers", nu ne-ar prinde bine si niste cash?
ia sa vedem....

8:07 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home