marți, aprilie 28, 2009

Events: Doua evenimente interesante

Nu prea se mai intampla multe evenimente de business in aceasta perioada. Anul asta nu a venit niciun guru la noi. Era si normal. Vad insa cateva abordari interesante:

Marketing Innovation Conference: Pe 14 Mai, la sediul IAA House, IAA Young Professionals si Futurelab pun in scena un workshop interactiv de o zi ce isi propune sa dezbata provocarile, dificultatile si oportunitatile relatiei client – agentie de publicitate si sa identifice solutii adecvate pentru depasirea barierelor de comunicare.

Este un eveniment de la care oamenii din agentiile de publicitate nu ar trebui sa lipseasca. Organizatorii ofera un discount de 50% (din pretul de 100 euro) primilor 4 cititori ai acestui blog. Cei interesati sunt rugati sa imi dea un e-mail.

WebSell-1 - Organizat de Liviu Taloi pe 6 mai 2009, intre orele 18:00 -20:00, seminarul va fi o trecere prin principalele probleme ale magazinelor online. Aceasta prima editie nu va implica niciun cost daca participantii nu vor considera suficient de utila informatia prezentata. Cine va dori sa plateasca pentru informatiile prezentate o va putea face la sfarsitul acestui prim webinar.

P R O M O
MICROJOBS.RO: CAUTA SAU OFERA JOB-URI VIA TWITTER
SOCIAL MEDIA TRAINING: O NOUA EDITIE PE 7 MAI. ULTIMA IN 2009!
STRATEGIST.RO: BLOG DE SOCIAL MEDIA

Etichete: ,