vineri, aprilie 10, 2009

Events: Trei idei pentru studenti

Iar o sa va spun ca pe vremea studentiei mele as fi dat orice sa am posibilitatile de networking si know-how pe care studentii le au astazi. Spun asta pentru ca mi-ar fi placut sa pot participa la cel putin una din aceste initiative:
  • In perioada 23 martie – 16 aprilie au loc inscrierile la cea de-a IX-a editie a Olimpiadelor Comunicarii, cea mai importanta competitie nationala pentru tinerii care isi doresc o cariera in Advertising, Relatii Publice sau Comunicare Politica. Competitia este cea mai buna oportunitate de a se remarca pentru tinerii aspiranti. Peste 70 de profesionisti consacrati, din industria comunicarii, au fost invitati anul acesta in Juriu pentru a le evalua performanta.
  • Junior Chamber International (JCI) Bucuresti , filiala locala a celei mai importante organizatii mondiale de tineri antreprenori si tineri manageri (www.jci.cc), pregateste in luna mai 2009, cea de-a doua editie a programului de mentorat pentru viitori antreprenori. Inscrierile se pot face deja pe site-ul proiectului: www.tineriantreprenori.ro
  • Asociatia Oricum a lansat MentorshipNET, un spatiu online de conversatie care aduce la un loc elevi si studenti cu profesionistii din diversele domenii în care acestia si-ar putea dezvolta o cariera.
p r o m o
Microjobs.ro: Job-uri via Twitter
Social Media Training: Pregatim a doua editie pentru 7 mai!
Strategist.ro: Blog de Social Media

Etichete:

3 Comments:

Anonymous Ionut said...

Da ai dreptate, exista multe chestii acum, pacat insa ca numai facultate nu se face

1:34 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

4:09 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Easily I assent to but I about the collection should secure more info then it has.

7:20 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home