luni, aprilie 13, 2009

Media: Starea presei locale astazi


Agentia de PR Rogalski-Grigoriu a realiza un sondaj interesant despre starea presei locale din Romania, abordand 70 de jurnalisti de la 60 de publicatii din 10 localitati. Rezultatele le vedeti in prezentarea de mai sus.

P R O M O
MICROJOBS.RO: JOB-URI VIA TWITTER
SOCIAL MEDIA TRAINING: O NOUA EDITIE PE 7 MAI
STRATEGIST.RO: BLOG DE SOCIAL MEDIA

Etichete: ,

3 Comments:

Anonymous dumis said...

Am preluat si eu studiul la mine pe blog, bineinteles speficicandu-te ca sursa. Nu de alta dar in ultima vreme am tot discutat despre presa din Pitesti si n-ar fi rau ca cititorii mei sa vada cam ce se intampla cu presa locala din orasele mari din tara.

7:51 a.m.  
Anonymous cuentazara said...

ideea e chiar misto daca ar fi folosita pentru a genera ipoteze care sa stea la baza unor cercetari mai ample pe viitor. DAR. e un pic hazardat sa "targetezi" 70 de jurnalisti si de aici sa dai procente. procentele presupun genralizari si ca sa iti permiti sa le faci fara riscul de "a vb in vant" e indicat sa respecti niste reguli de esantionare sau sa faci cercetare calitativa (mai degraba sa cauti semnificatii, sa incerci sa intelegi fenomenul decat sa il cuantifici).

2:35 p.m.  
Blogger Unknown said...

atat timp cat in tara asta mai multi nu citesc decat citesc presa scrisa, orice sondaj e inutil... Nu ma intereseaza de ce citesc aia care citesc ci de ce nu citesc aia care nu citesc! Aici cred ca am avea un raspuns mai degraba suparator pentru managerii de presa.

1:24 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home