joi, aprilie 23, 2009

Mobile: Noi proiecte de mobile web

F5 a lansat ieri Realitatea.mobi, un portal de informatii mobil ce agrega stirile imporatante de pe site-ul Realitatea TV. Astazi, Imedia a anuntat versiunile mobile pentru site-urile Eva.ro si Cinemagia.ro, dupa parerea mea cele mai avansate mobisite-uri vazute la noi.

Vodafone a anuntat in urma cu cateva zile relansarea Vodafone Live!, portal mobil ce include 50 de mobisite-uri. Mai mult, traficul generat de clientii Vodafone pe site-urile web via mobile a crescut de 15 ori in ultimul an.

La Mobile Marketing Conference vom discuta - pritre subiectele de marketing si advertising in acest mediu - despre evolutia mobile web in Romania, incercand sa facem un push pentru a sustine si cresterea acestui medium.

P R O M O
MICROJOBS.RO: CAUTA SAU OFERA JOB-URI VIA TWITTER
SOCIAL MEDIA TRAINING: O NOUA EDITIE PE 7 MAI. ULTIMA IN 2009!
STRATEGIST.RO: BLOG DE SOCIAL MEDIA

Etichete: , , ,

2 Comments:

Blogger Ducu said...

Hai sa'ti zic. Una e aplicatia pe mobil.. care tre downloadata si instalata etc. Si alta e mobisaitu! Ca ma emotionasem.. Deci eva si cinemagia NU si'au facut mobisaituri, ci aplicatii pt mobil. Corect? :)

3:28 p.m.  
Anonymous Alex said...

Asa e ducu. Sunt aplicatii mobile dezvoltate pe platforma Java. Am ales varianta asta pentru ca nu am vrut doar sa aducem un "site" de pe un ecran mare pe unul mic. Am vrut ceva mult mai personalizat. Pentru ca e vorba de un mediu "foarte personal" - telefonul mobil. Downloadeaza-ti aplicatiile si vei vedea la ce content "personalizat" ma refer.

6:16 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home