marți, aprilie 14, 2009

Promo: O sursa buna pentru carti in limba engleza

"Peste un milion de carti in limba engleza". Acesta e sloganul cu care OKIAN.ro s-a lansat ieri si care ii confera si titlul de cea mai mare librarie de la noi.

OKIAN.ro aduna carti de la peste 12.000 de edituri din toata lumea in peste 500 de categorii si subcategorii.

Am apucat sa fac putin browsing pe site si m-am bucurat sa regasesc cateva volume cu care mi-as construi biblioteca din noua casa. Dar vreau sa gasesc putin timp sa sap mai adanc. Mi-ar placea sa gasesc si un directory al editurilor. De exemplu, as vrea sa vad ce au de la Penguin Books.

Preturile variaza de la 20 + RON la 300 + RON, din ce am vazut eu la volumele care mi-au trezit interesul. Am ales sa fac o prima comanda cu:
Daca faci o vizita pe OKIAN.ro si vrei sa faci o comanda, beneficiezi de un discount de 10% la introducerea codului de mai jos. Codul este valabil doar pentru 10 comenzi. Profitati acum!
OKIAN-I4BCC-MANAFU

Etichete:

16 Comments:

Anonymous Cosmin said...

Tribes merita citita :)

1:11 a.m.  
Anonymous Gabriel Nita said...

Am aruncat si eu o privire, dar din pacate preturile sunt foarte mari fata de amazon.com. Iar timpul de comanda pare foarte asemanator (2-4 saptamani).

Un singur exemplu: pentru o carte care ma interesa pe mine pretul lor e de 300 RON, versus 38$ pe Amazon (cu transportul inclus).

E bine sa existe optiuni, dar deocamdata raman la variantele vechi.

9:30 a.m.  
Blogger Mihai Zaharie said...

Da, si mie mi se par scumpe. Pana acum mi-am luat de pe Amazon.com dar de acum cred ca o sa incep sa folosesc Amazon.co.uk. Este un pic mai scump dar timpul e mai scurt.

Zilele astea am mai descoperit un magazin online in Romania, cu preturi un pic mai mici: books-express.ro. Din cate am vazut eu preturile ajung cam la fel ca cele de pe okian insa cu tot cu transport. De asemenea transportul dureaza mai putin.

Eu o sa raman totusi la Amazon pt ca e cel mai ieftin si nu cred ca o sa poata sa ajunga un magazin din Romania la aceleasi preturi prea curand.

10:26 a.m.  
Blogger Cristian said...

@Gabriel @Mihai

Eu am comandat cateva carti care ma interesau si care mi s-au parut decente ca pret. Nu le-am comparat cu Amazon.

Cred ca Okian.ro va avea o clientele intre cei care sunt mai putini versati cu Amazon si poate la inceputul comenzilor online.

10:29 a.m.  
Anonymous Andrei said...

Oferta de carti e interesanta, pe mine ma dezamageste timpul lung de expeditie. Poate este totusi pur informativ - o sa fac un experiment sa vad daca chiar dureaza peste 2 saptamani.

Am gasit cateva carti interesante de foto, asa ca e o descoperire buna :)

10:48 a.m.  
Blogger iancu said...

F greu sa bati Amazon si Alibris. Mi se pare un pic ciudat sa faci un shop online sperand ca unii inca nu au aflat de liderii mondiali in vanzarea de carti. Dar cine stie, piata e mare, poate le merge.

11:57 a.m.  
Anonymous Alina said...

Site-ul merge slabut, nu pot sa proceseze plati - am primit eroare de card - si nici On-demand nu functioneaza. Mi-ar placea sa il incerc pentru ca nu am cumparat de pe Amazon pana acum.
Cum functioneaza cumparaturile de pe Amazon din Romania, trebuie un card special de cumparaturi?

2:14 p.m.  
Anonymous www.jamescrissilv.ro said...

Multumesc pentru link.
O sa intru si eu sa vad despre ce este vorba.
O zi minunata iti doresc

2:16 p.m.  
Anonymous Martayellow said...

Alina, si eu am primit eroare de card si cu toate astea, suma a fost scazuta din cont :)

4:52 p.m.  
Anonymous tech@okian said...

@alina, @Martayellow:

Comenzile voastre de pe okian.ro au fost procesate corect. Mesajul de confirmare nu v-a fost afisat datorita unei probleme tehnice care intre timp a fost rezolvata.

Multumim pentru feedback si ne cerem scuze pentru inconvenienta.

5:47 p.m.  
Anonymous Leukaemia said...

Cam scump :D
Dar merita.

12:27 a.m.  
Anonymous Radu said...

Foarte misto site-ul, ma gandeam demult ca ar trebui sa existe asa ceva si in Romania. Si inteleg partea cu timpul mai mare de livrare, e greu sa ai stocuri in vremurile astea...
Mult succes!

11:24 a.m.  
Anonymous George Hari Popescu said...

Măi, sunteţi cîrcotaşi... Păi vreţi să se încarce bine, să proceseze card-uri, să fie ieftin şi să trimită repede? Uite, eu aş vrea să fie ebook-uri, că mi s-a acrit de hîrtie şi nu am unde să le mai pun în casă.

Aşa se face la noi: dai drumul la un site imperfect, vezi cine muşcă momeala şi te mai îmbunătăţeşti, dacă merită. Dacă nu, închizi şi faci altceva.

2:00 p.m.  
Anonymous Olga said...

Cristian, multumesc pentru cod. Am gasit o carte despre ceasuri grozava!

10:43 p.m.  
Anonymous bogdana said...

@ Mihai Zaharie
Apropo de comparaţii de preţ Romania vs. Amazon, vedeţi spre exemplu: www.aralya.net/index.php/2009/04/citeste-afla-mai-mult/
(comentarii)
Vă mulţumim pentru aprecieri!

1:29 p.m.  
Anonymous George said...

Am gasit carti in limba engleza si pe un alt site, cartiabc.ro. Sunt mai de "nisa", au doar carti in limba engleza pentru copii si carti SF si fantasy in limba engleza.
Mi-a placut ca descrierile sunt si in engleza si in romana, eu mi-am luat 2001: A Space Odissey si 2010: Odissey two si mi-au livrat in 3 zile.
Au prea putine titluri insa, ei spun ca or sa adauge mult mai multe in viitor, sa vedem!

11:46 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home