miercuri, mai 06, 2009

CSR: S-a lansat campania "Viata dupa colectare"

In aceasta seara s-a lansat campania "Viata dupa colectare", o initiativa a Mai Mult Verde si Coca-Cola Hellenic, pe care o sustin cu cea mai mare placere.

M-am mutat de sase luni intr-unul din blocurile noi din Capitala si as aprecia foarte mult ca in cadrul complexului rezidential sa existe o facilitate de colectare selectiva a deseurilor. M-as bucura sa gasesc macar una la coltul strazii sau macar in apropiere.

Desi in ultimele saptamani parca au aparut mai multe facilitati de colectare, in Bucuresti sunt insuficiente. Felicitari primarilor sectoarelor 3 si 6! Se pare ca in zonele respective au fost implementate cele mai multe pubele speciale.

Campania "Viata dupa colectare" isi propune sa sensibilizeze autoritatile in vederea adoptarii acestor sisteme moderne. De aceea obiectivul campaniei este de a determina cat mai multi oameni sa scrie primarilor din orasele in care locuiesc. Mi-ar placea de asemenea sa vad centre de colectare si in complexele rezidentiale noi. Sunt atat de multe in Bucuresti, cel putin, si cred ca multi locatari si-ar dori astfel de facilitati.

Etichete: ,

3 Comments:

Blogger dielda dana DINU said...

Romanii sunt pe ultimele locuri in ceea ce priveste ecologia.
Asta spun statisticile in domeniu.

10:19 p.m.  
Blogger anonimul necunoscator said...

trebuie sa promovam si sa sustinem reciclarea deseurilor,plus cei de la stat sa colecteze si sa recicleze in stilul dual din strainatate,materiale reciclabile si deseuri menajere...

9:19 p.m.  
Blogger Sebastian said...

Haine si incaltaminte sport originale Nike Adidas Puma! adidasi, bluze, flanele, tricouri, pantaloni, shorturi , geci etc ! Colet cu plata ramburs oriunde in romania cu posibilitate de deschidere ! YM: hainenike_cj, 0742040587 www.hainenike.com

5:38 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home