duminică, mai 10, 2009

CSR: Scopul campaniei "Viata dupa colectare"

Am vazut multe reactii pe bloguri dupa anuntarea campaniei "Viata dupa colectare". Pe unele bloguri am vazut posturi, pe altele clipul de promovare, iar altele au inserat deja micro-banner-ul campaniei. Multumesc tuturor pentru sustinere.

Am vazut multe pareri si idei bune despre colectarea selectiva a deseurilor si entuziasmul lor m-a determinat subliniez actiunile principale ale campaniei noastre:
  • Sa scriem autoritatilor sa adopte colectarea selectiva: E cel mai greu lucru sa convingi astazi pe cineva sa mai scrie o scrisoare, dar nu imposibil. Avem un model de scrisoare aici si de asemenea o petitie online aici.
  • Sa ii informam pe cei ce doresc sa depuna diferentiat deseurile: Exista deja o serie de locatii in care pubelele speciale de colectare au fost instalate. Trebuie doar sa le identificam. Orice sprijin e binevenit. Voi reveni pe aceasta tema.
Sunt multe lucruri de facut in aceasta campanie. Cei interesati sa o sustina sunt invitati sa adere la grupul de pe LinkedIn prin care vom gestiona multe actiuni.

Etichete: ,