marți, mai 19, 2009

Events: Discutii libere despre puterea online-ului

Incerc acum sa deschid o serie de intalniri de vara pe teme legate de puterea comunicarii online. Unele dintre ele se vor adresa companiilor, altele vor avea ca invitati in audienta creatori de continut si opinii in mediul online.

Cred ca este important sa gasim un teren neutru pentru a aborda mai multe subiecte fierbinti din relatia companii - Internet, caci inainte de cauta niste solutii pentru potentiale sau actuale provocari, ar trebui sa recunoastem existenta unor probleme.

Ma bucur ca am atras atentia unor companii pentru a sustine aceste intalniri. Una dintre acestea se va materializa in curand, sper. Revin cu detalii la momentul oportun.

O alta initiativa, anuntata zilele trecute, vizeaza organizarea unui workshop de vara pentru comunicatori, cu tema "bloggers relations". Am facut chiar un sondaj pentru comunicatori aici pentru a vedea daca ideea e oportuna sau nu. Stiind ce se intampla in relatia PR - blogger si din experienta personala, cred ca o astfel de intalnire e mai mult decat binevenita.

Etichete: ,