joi, mai 14, 2009

Promo: Retail Innovation Conference


In perioada 27-28 mai 2009, Evensys va organiza cea de-a doua editie Retail Innovation Conference, un eveniment dedicat celor mai inovative strategii si tehnici de comunicare in spatiul de retail, care la aceasta editie se va concentra in mare masura pe tactici de "customer retention & management".

Evenimentul beneficiaza de prezenta a trei specialisti internationali: Marco Monfils (Riverside Talent), Stefan Kolle (FutureLab) si Alain Thys (FutureLab). Alain a participat si la prima editie, cea de anul trecut, cand a vorbit despre perspectivele retail-ului local (prezentarea sa este mai sus).

Conferinta aduce in prim plan si experienta pe piata locala dobandita de o serie de practicieni cunoscuti, precum: Adrian Alexandrescu (Interactions), Robert Zanescu (Zephyr Group), Lorand Papp (Ursus Breweries), Codin Coman (1st Choice Commercial Consulting) etc.

Evenimentul este structurat pe doua zile:
  • 1 zi, 27 mai, Conferinte: O serie de patru conferinte despre inovatie in retail marketing si customer management.
  • 2 zi, 28 mai, Workshops: O serie de trei workshop-uri ce vor oferi resursele esentiale in dezvoltarea si implementarea strategiilor centrate pe consumator.
Pentru detalii si inscrieri, va invitam pe www.RetailConference.ro.

Etichete: , ,