marți, iulie 14, 2009

CSR: Pentru Inima Copiilor

Campania pentru amenajarea unei sali de operatii si un salon de terapie intensiva in cadrul spitalului Marie Curie a strans pana in acest moment 650.000 de euro.

"Inima Copiilor" este probabil campania sociala cu cea mai mare expunere din ultima perioada si m-am asteptat sa stranga mult mai multi bani. De aceea, sunt oarecum dezamagit de lipsa de implicare a oamenilor, insa ma bucur ca initiatorii au reusit sa depaseasca suma minima necesara pentru amenajare.

Donatiile continua, nu sunt niciodata suficienti bani pentru a asigura conditii mai bune in spitalele romanesti. Tinta este acum amenajarea unei sectii de cardiochirurgie.

Asa ca nu uita: pana pe 15 iulie mai poti dona 2 Euro prin SMS la 858 (in retelele Cosmote, Orange si Vodafone - nu se percepe TVA). Dupa acesta data poti ajuta donand online sau poti face un transfer intr-unul din conturile de aici.

Etichete:

1 Comments:

Blogger andrei manea said...

Gata man! Le-am transferat si eu 10 RON in cont! Sper sa faca la fel ca mine multi bloggeri si sper ca nici unul din copii nostri sa nu ajunga la acest spital, dar sa fie fcaut pentru orice eventualitate! SANATATE! ;)

12:08 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home