joi, august 20, 2009

Events: Am lansat noul site Webstock.ro

Avem mai putin de o luna pana la cea de-a doua editie a Webstock, evenimentul dedicat social media si fanilor web 2.0. Avem deci o luna plina de activitati si noutati pe care le vom impartasi pe site-ul nou lansat (cu sprijinul MB Dragan, ca si anul trecut), pe contul de Twitter si din cand in cand si aici, la mine pe blog.

TEMATICA
Lucram la mai multe idei pentru programul conferintelor si workshop-urilor si chiar am anuntat ca suntem deschisi la propuneri. O noutate anul acesta ar fi integrarea temelor de web design si development, pe baza feedback-ului primit anul trecut. Daca esti din domeniu, fii cu ochii pe noi.

PARTICIPARE
Ca si anul trecut, nu exista taxa de participare, accesul la eveniment fiind facut pe baza de invitatie. Pentru ca resursele sunt limitate si locurile in sala vor fi limitate. Cele mai multe invitatii vor fi acordate nominal, insa ne gandim sa oferim si prin alte canale. Fiti cu ochii pe site, Twitter si in genere pe blogurile cunoscute.

Mai mult, va puteti anunta dorinta de a participa aici (evident, competarea formularului nu reprezinta inscrierea la eveniment).

SUSTINATORI
Ne bucuram ca si anul trecut de sustinerea unor companii importante in domeniul tehnologiei. Vodafone este partenerul principal al Webstock. Sponsorii editiei sunt Microsoft, Adobe, LG si Kaspersky. Cu ajutorul lor putem sa oferim gratuit un eveniment maraton (estimam ca va dura 12 ore) in conditii de 5 stele.

Oricine poate sustine evenimentul, folosind unul din badge-urile disponibile aici.

ACTIVITATI
In acest moment strangem inscrieri pentru Web 2.0 Awards si Project PXL. Asa ca daca ai un site nou lansat in ultima perioada si corespunde categoriilor din concurs, te poti inscrie gratuit aici. Daca esti pasionat de fotografie, poti aparea cu creatiile tale aici.

Etichete: , , , , , , , , ,

7 Comments:

Anonymous Oana said...

Arata foarte bine! Multa bafta si spor in continuare

7:40 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Bine ca nu este taxa de participare! Asadeci, cum putem face rost de invitatii? :)

3:49 a.m.  
Blogger Unknown said...

Taica, arata beton!

9:55 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Cine cauta gaseste.
"Mai mult, va puteti anunta dorinta de a participa aici" ...
Bine asa! :)

10:30 a.m.  
Anonymous aurica said...

astept cu nerabdare. cand vom avea programul?

3:50 p.m.  
Blogger Jucarii said...

Sunt foarte curios care e programul.

10:53 p.m.  
Anonymous Skag said...

Pe pagina webstock, dupa footer, apar niste chestii aiurea, care cred ca trebuiau sa apara in sidebar...

In rest arata super misto site-ul, succes cu acest proiect, avem nevoie de asa ceva.

4:57 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home